VAROVÁNÍ PŘED ŘIDIČI

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

naměřenejch 86km je dost přes 90 tachometrově, kurnik, to už je podle mě fakt dost ve městě.
v dnešním provozu už podle mě není šance si hrát na borce. Neznám ze svého okolí nikoho, kdo by neudělal řidičák a podle toho to na silnicích vypadá , i největší tupci, který vyhodili už ze základky si to šněrujou po silnicích. A že si jede nějakej děda z babčou na hřbitov, děda nevidí na 50 metrů, babča mu radí, nebo někdo se 4 promilema v krvi - třeba autobusák......i to se děje. A po takovejch vy chcete, aby odhadli Vaši rychlost? Jste blázni... :(
Byly doby (i třeba jen 10 let zpátky), kdy se na silnicích dalo spěchat a něco tím získat ale dneska to už je v háji. Veškerej provoz přes vesnice, obchvaty žádný, jen štrůdly aut sem a tam. Vždycky se zájmem ze zadu pozoruju snažení spěchačů a je to fakt drsný, po 20 km jsou o tři auta vepředějc.
Když se chci vyblbnout, vezmu motorku, dojedu do Brna na okruh, tam sedřu stupačky a jsem spokojenej.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
PetrK
Přispěvovatel

Příspěvek od PetrK »

Bugs.Bunny píše:Na tom soustředění něco bude. :) Když u nás měří rychlost a nenastavím si pade na páčce tak koukám víc na tacho než před sebe. :) Když je nějaká "ohlášená" akce tak si nakoupím nanuky, oplatky, apod. nastavím kilčo a tak se nudím, že o nějakém soustředění být řeč nemůže. (noteeth) Alespoň mám čas si vyřídit telefony, maily, atd. (rofl) Nad 150 už se více věnuji řízení. Koukáním na dopravní značky se moc nerozptyluji. Na motorce nad 250 už není na nic jiného moc čas a věnuji se plně řízení. (rofl)
A co děláš, když jedeš nad 300 km/h?
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

PetrK píše:
Bugs.Bunny píše:Na tom soustředění něco bude. :) Když u nás měří rychlost a nenastavím si pade na páčce tak koukám víc na tacho než před sebe. :) Když je nějaká "ohlášená" akce tak si nakoupím nanuky, oplatky, apod. nastavím kilčo a tak se nudím, že o nějakém soustředění být řeč nemůže. (noteeth) Alespoň mám čas si vyřídit telefony, maily, atd. (rofl) Nad 150 už se více věnuji řízení. Koukáním na dopravní značky se moc nerozptyluji. Na motorce nad 250 už není na nic jiného moc čas a věnuji se plně řízení. (rofl)
A co děláš, když jedeš nad 300 km/h?
Celej se třesu vlivem trošku zvýšené hladiny adrenalinu.Někdy jedu trochu rychleji i na obchvatu Loun tak prosím častěji koukej do zrcátek. (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“