Fabia 1 BME - špatný první ranní start VYŘEŠENO!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Naprosto stejný ale úplně na 100% tak jak popisuješ nicemane.....novone proto zkusím dnes ten snímač vačky...o víkendu jsem na auta sral, ale mám dnes elán, tak pro to něco zkusím udělat...napíšu
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Tak bohužel jsem se k tomu za studena nedostal, jelikož jsem potřeboval rychle někam odjet takže zítra...ale pc jsem měl sebou...takže ZA TEPLA (čili k hovnu)..
1. Teplotní čidlo vzduchu i vody naprosto reálné hodnoty...vzduch 55,5st, voda 90st při prohřátém motoru
2. Snímač sací vačky ukazuje ve skupině 12, v poli 3 - 91/ v poli 4 - 29
3. ŘJ bez závad
Zítra ráno to zkusím za studena a pak někdy ty tlaky
1. Teplotní čidlo vzduchu i vody naprosto reálné hodnoty...vzduch 55,5st, voda 90st při prohřátém motoru
2. Snímač sací vačky ukazuje ve skupině 12, v poli 3 - 91/ v poli 4 - 29
3. ŘJ bez závad
Zítra ráno to zkusím za studena a pak někdy ty tlaky
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
tome mám FII 6V naproti soused, pokud je to u mě v garáži chtne na drb, u souseda skoro na padesát procent první start se mele a skape necbo se chytne, s vagem sem tam byl tak desetkrát u mě x krát, měřen tlaky, palivo, všechny hodnot OK, najeto cca 70.000 má to odnova, kuna to neviděla, palivo jen optimal EO + vif, vyměněno kde co, a nic, ted asi tři měsíce klid start na drbTomas6 píše:Kontroluj teplotu hlavně vody a ještě před prvním startem. Kdysi jsem řešil nějaké AKL a tam rozdíl 20ti stupňů zapříčinil že to ráno nechtělo chytat.
už věřím i tomu že řj motoru pozná co za blba ji chce ovládat, ono taky každá baba ti nepodrží

Takze za studena teplotni cidlo vody 19,5st takze to je ok...snimac vacky porad ukazoval 91/29 takze uz zbyvaji jen tlaky motoru....jinak kdyz pak chyti krasne chvilku zvysi otacky na sytic a po chvilce spadne do normalu.....pak uz maka bez problemu...cerpadlo zavrci hned po otevreni dveri, pak jeste po otoceni klicku....napisu az zmerim pred prvnim startem tlaky....a jen orientacne...pokud by byl v haji snimac vacky, musi pri vymene rozvody dolu, nebo kde tam je?
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
tomu se nedá říc ani bezproblémová, šroubek imbus šup šup, sám uvidíš jestli tuto kokotinu vyřešíš,OťasTDi píše:Díky.Takže bezproblémová výměna?
já už do toho pojebaného startu u souseda stříkal i sprej a nic, rád bych na to přišel už jen z titulu že mám zájem, mám třeba dvě kolem 400,000 km 12V jedna se potkala přes tři sta a na druhé popraskaly talířky na ventilech tahá vozík a na něm plastové okna tam už Odborník žasne a laik se diví, to už je mimo obor reálného chhápání

koukám že i origo by se dal ufinancovat a německá druhovýroba úplně v klidu....pokud tlaky budou ok, tak asi zkusím to...překontrolovat postavená rozvodů je asi volovina, že? dělali jsme je s kámošem před cca 7tis km...že by se třeba něco nějak hnulo? šrouby byly dávaný origo nové.
-
slovacek.milos
- Aktivista
TAk tlaky jsem změřil a: jsou stejné jako když jsem to koupil před 13tis km kdy to makalo
Tenkrát 11-10,5-11 (za studena se starým tlakoměrem)
Dnes 11-10-11 (za studena ss novým tlakoměrem a odpojeným čerpadlem)
čili tím to nebude....ale já už asi tuším
Tenkrát 11-10,5-11 (za studena se starým tlakoměrem)
Dnes 11-10-11 (za studena ss novým tlakoměrem a odpojeným čerpadlem)
čili tím to nebude....ale já už asi tuším