sedačka řidiče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sedačka řidiče
Ahoj, mám 5dv golfa 3, sedačky mám ze 3dv, ale u řidiče je urvaný pojezd přímo ve svaru(vlevo vzadu, ta část co drží v pojezdu v podlaze) a už jsem v koncích. Zavařit to nejspíš nepůjde, protože jedině jak dostanu sedačku do polohy jak ma byt je v autě a vařit v tom stísněným prostoru by bylo pěkně na nic, navíc jsou všude koberce a propaleny bych je chtít úplně nechtěl:/ nemá někdo zkušenosti třeba s výměnou těch pojezdů z jiných sedaček? nebo nějakou opravu? já tam teda narval prkénko, aby se nepropadala, ale bylo by fajn jí mít zase v pohodě
na polohu stačí 2-3 hefty nemuseli by se ani chránit koberce a na to stačí mokrý hadry , pořádně zavařit se to musí venku možná i trochu vyztužit , ten kdo to bude dělat hlavně musí umět vařit , nesmí být línej obrousit barvu když to má pořádně držet což u té sedačky do které se furt nasedá je potřeba atd.
-
- Aktivista
Vyndat sedačku zabere asi tak 2 minuty max - vycvakneš plastový kryty pojezdů a vytáhneš doraz vepředu pod sedačkou a šup už je venku
a mimo auto to už zavaříš v poho. Rovnou můžeš dát nový i ty plastový pojezdy, ať se tam ta sedačka neviklá.
Jinak spodek sedačky jde taky přehodit, případně sehnat komplet jiný sedačky. Co tam máš? Obyč/polosporty/Recaro?

Jinak spodek sedačky jde taky přehodit, případně sehnat komplet jiný sedačky. Co tam máš? Obyč/polosporty/Recaro?
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jo, to vím, s tím vyndaváním problém nemám, jen to vaření no..turbo kamna power píše:Vyndat sedačku zabere asi tak 2 minuty max - vycvakneš plastový kryty pojezdů a vytáhneš doraz vepředu pod sedačkou a šup už je venkua mimo auto to už zavaříš v poho. Rovnou můžeš dát nový i ty plastový pojezdy, ať se tam ta sedačka neviklá.
mám originál Golfský 5dvirko, v autě mám kožený taky obyč ze 3 dvirka
-
- Aktivista