ALH proti AGR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TAk v techničáku jsem nic podobnýho nenašel. Ve velkom mám napsáno jako typ motoru ASV. Mám Octavia TDI 81kw r.v. 2001jaykay píše:je to v technicakuvydra píše:děkuji, a když si vybírám vůz tak jak poznám jakým motorem je vybaven. jen podle turba?? nebo má i jiné uspořádání motorového prostoru
Bavíte se tady o benzíňáku nebo o nafťáku?
Co znamená ASV?
Díky
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
V techničáku prostě nikde napsáno nemám jestli je to ALH neo AGRjenki píše:to si myslim, ze najlepsijordee_23 píše:jo a asi najlepsi z 81kw TDIciek :O)Fantik píše:ASV je kod motoru 1.9TDI 81kW
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
-
maros261177
- Přispěvovatel
No ved tam ani nemozes mat napisane ALH alebo AGRAlchemix píše:V techničáku prostě nikde napsáno nemám jestli je to ALH neo AGRjenki píše:to si myslim, ze najlepsijordee_23 píše: jo a asi najlepsi z 81kw TDIciek :O)
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
jj bud rad, ze mas v technicaku ASV a ne AGR nebo ALHmaros261177 píše:No ved tam ani nemozes mat napisane ALH alebo AGRAlchemix píše:V techničáku prostě nikde napsáno nemám jestli je to ALH neo AGRjenki píše: to si myslim, ze najlepsiked mas 81kw, oznacenie motora ALH alebo AGR je pre motori 1.9 TDI ale 66kw, to preto mas tam uvedene ASV a to je oznacovaci kod motoru ...
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz