Má někdo nějaký návrh nebo nápad jak to udělat?
TURBO 103 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To valis: Čoveče, podívej se pořádně na tu fotku! Jak chceš zaměňovat výfukovou část ze 130PS, hlavně nevím co máš na mysli, svody? jestli jo, tak budu jen opakovat, to turbo je ve svodech, tudíž by jsi musel vyměnit kompletní část turba, což je blbost! Jelikož ty turba budou mít jiné rozměry vrtulky, ty rozměry nejsou odlišné zase o tolik, aby to bylo od oka hned vidět a pokud to nebude správně lícovat, tak to nebude stejně tlačit, tak jak má. Toto jsou jen pokusy.
To titan0306: Bude tam nejspíš jen jiná hadice.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Kornout píše:To valis: Čoveče, podívej se pořádně na tu fotku! Jak chceš zaměňovat výfukovou část ze 130PS, hlavně nevím co máš na mysli, svody? jestli jo, tak budu jen opakovat, to turbo je ve svodech, tudíž by jsi musel vyměnit kompletní část turba, což je blbost! Jelikož ty turba budou mít jiné rozměry vrtulky, ty rozměry nejsou odlišné zase o tolik, aby to bylo od oka hned vidět a pokud to nebude správně lícovat, tak to nebude stejně tlačit, tak jak má. Toto jsou jen pokusy.
Ver mi,uz jsem to delal,vymenil jsem celou vyfukovou cast a je z toho obyc 96kW turbo s vyvodem do strany