S Nokianem asi vedle nešlápneš ale je to takovej hodně silniční vzorek no,záleží na jaké účely to chceš, my hodně rybářům myslivcům atd ( RAV4,Ix35,Duster apod. )obouváme Nexen Roadian nebo i Kormoran SUV a v pohodě..
Zrovna chci objednávat pneu na své XM, rozměr 225/45 R17 a přemýšlím, jaké koupit. Zouval jsem teď 8 leté Bridgestony a 10 leté Micheliny jednomu zákazníkovi. Bridgestone tvrdé jak šutr, že to nešlo zout, Michelin stále měkké. Nájezd až tak neřeším, protože najedou ročně tak 3-4 tis. km, ale aby za pár let bylo možné jet po mokru. XM se nezdá, ale 250 km/h dává levou zadní a občas příležitost v Německu je, tak hledám kvalitu. Na jedno své auto jsem teď ale objednával Michelin Primacy 4 a měly vzorek jen 6,2 mm, což mě docela nasr.lo.
Michelin Pilot Sport 5, jen ta cena no... prip. jeste goodyear eagle f1 assy 6 , ale musim rict, ze u gy jsem osobne zazil vic problemu s kvalitou nez u michelinu...
Kormoran / Riken jsou v pohodě ale teď na tom posledním modelu Ultra High Performance se sjíždí tak blbě kraje, z obou stran, ne jakože špatnou geo ale vlastnost pneu, potvrzeno u několika sad