to tvrzení se mi fakt líbí,
přidám další, synovi zatáčelo nové auto sup II, odborník v autorizovaném servisu po xté reklamaci řekl že každé auto táhne na stranu, protože má jednu poloosu delší a druhou kratší,

Moderátoři: šulda, Moderátoři
to tvrzení se mi fakt líbí,
romane a když středíš převodovku používáš vodováhu ne olovnici, já mám zaměřovač z tanku šermen a navedu mrkev na střed motoru naprosto přesně a usadím
To jsou kolikrát moudra, takhle jsem reklamoval penzistovi tyče stabilizátoru, ujeto asi 8 000km a vůle, auto najeto ani ne 60tkm., odpověď byla že se jedná o spotřební díl, tedy není záruka - ale při koupi na to nikdo neupozornil
bayern píše: ↑20 kvě 2020, 21:14 Zdravím,
také vstoupím do tohoto tématu s podobnou tématikou:
Mám golf 6 2.0 TDi 81kW CBDC (250.000km), měnil jsem komplet novou spojku + dvouhmotu (SACHS). A děje se mi tohle (je divné, že tohle mi přesně dělal i golf 4 1.9tdi po výměně spojky):
Pokud vyšlápnu spojku (zastavím převodovku) je ticho, jakmile pomalu pouštím spojku a dostane se na volnoběh spojka do záběru, tak je slyšet takový "ševelící zvuk, lehce rachtací", pokud přidám z volnoběhu jen nepatrně třeba 50-100 otáček, tak zvuk zmizí. Pokud mám volnoběh bez vyšláplé spojky a chci jakoby zařadit jakýkoliv kvalt přes zuby (ale jen lehce zatlačím na řadící páku néé aby to drhlo), tak zvuk přestane.
Nebo se mi třeba děje to, když 1čku nebo 2ku vytočím na plný plyn (4.000otáček) a zmáčknu spojku, tak v té chvíli, kdy se vlastně rozpojí převodovka s motorem, tak to jakoby škubne, když jezdím normálně v klidu, tak to moc nepozoruji, jen pouze když mám rychlé rozjezdy a plný výkon. (což mi před výměnou spojky taky nedělalo)
Ahoj, jen zkušenost z praxe: po výměně spojky valeo nešlo zařadit vůbec nic