zamek dveri vw touran nezamyka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
němý
Nováček
Odpovědi: 0

zamek dveri vw touran nezamyka

Příspěvek od němý »

zdravim,mam problem se zamykanim touranu05/central/na dverich u spolujezce.Elektricky-zamek pracuje zavreno-otevreno,fyzicky nezamyka,mel jsem zamek venku mechanika pracuje zda-se standartne,elektro cast jsem mel rozlozenou na elementy a nezda se,ze by mela problem,2x mikro spinac,1x spinac/svetlo- dvere zavreny/2x motorek,spindl atd......nema nekdo podobnou zkusenost s problemem tohoto typu?
slovacek.milos
Aktivista

Re: zamek dveri vw touran nezamyka

Příspěvek od slovacek.milos »

němý píše:zdravim,mam problem se zamykanim touranu05/central/na dverich u spolujezce.Elektricky-zamek pracuje zavreno-otevreno,fyzicky nezamyka,mel jsem zamek venku mechanika pracuje zda-se standartne,elektro cast jsem mel rozlozenou na elementy a nezda se,ze by mela problem,2x mikro spinac,1x spinac/svetlo- dvere zavreny/2x motorek,spindl atd......nema nekdo podobnou zkusenost s problemem tohoto typu?

zvláštrní všechno ti funguje mechanika poracuje a ve finále nefunguje kup nový za 1200 kč
němý
Nováček

Příspěvek od němý »

...diky za odpo))
němý
Nováček

Příspěvek od němý »

myslel jsem spis,ze by nekdo poradil,,prover ,ktery motorek tlaci na ten nebo onen mechanismus ,ktery spinac deklaruje stav hardweru v teto souvislosti atd..........koupe noveho je az hranicni reseni,celkovy set pusobi,ze tam je snad nejaka ,,prkotina"..."
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

Kovová páčka vedla modrej šípky (na lavo) musí zapadnúť presne do drážky v mechanickej časti zámku!! (dá sa to aj zle zlozit). posuv tej páčky v mechanickej časti zamkne a odomkne zámok.

Pokial sa tá "páčka" pohne, a je dobre zalozena...a predsa sa dvere daju otvorit (cupel dole) tak je vadna mechanicka cast zamku!!!

NEODPORUCAM KUPOVAT NOVE NAHRADY !!!! Su to cinske kopie ktore vydržia HOUBY lahko sa stane ze uz neotvorite dvere vobec...

Obrázek
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

už jsem to párkrát měnil na OII nebo Passat3C, staší origo a jedeš dál...
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

Kup OE a nevymýšlej
němý
Nováček

Příspěvek od němý »

octaviask píše:Kovová páčka vedla modrej šípky (na lavo) musí zapadnúť presne do drážky v mechanickej časti zámku!! (dá sa to aj zle zlozit). posuv tej páčky v mechanickej časti zamkne a odomkne zámok.

Pokial sa tá "páčka" pohne, a je dobre zalozena...a predsa sa dvere daju otvorit (cupel dole) tak je vadna mechanicka cast zamku!!!

NEODPORUCAM KUPOVAT NOVE NAHRADY !!!! Su to cinske kopie ktore vydržia HOUBY lahko sa stane ze uz neotvorite dvere vobec...

Obrázek
....diky moc,tohle jsem potreboval vedet a videt....supr
misumi
Přispěvovatel

Příspěvek od misumi »

Závadu velmi často dělají vadné motory. Ve tvém zámku jsou 2 . Jeden odemyká-zamyká piny1 a 2 a druhý sejfuje piny 9 a 1 v 10tipinovém konektoru zámku. Mám zkoušečku na všechny funkce i náhradní díly 777227503
němý
Nováček

Příspěvek od němý »

misumi píše:Závadu velmi často dělají vadné motory. Ve tvém zámku jsou 2 . Jeden odemyká-zamyká piny1 a 2 a druhý sejfuje piny 9 a 1 v 10tipinovém konektoru zámku. Mám zkoušečku na všechny funkce i náhradní díly 777227503
...presne tuhle informaci jsem potrboval,diky moc,mam provereny cely kabel ohmicky od sloupku az po zamek,ted uz zbyva samotny set....diky moc
misumi
Přispěvovatel

Příspěvek od misumi »

Budeš-li potřebovat motor zavolej-pošlu.
ladynn
Přispěvovatel

Příspěvek od ladynn »

Zdravím, přidám se k tomuhle tématu. Mám problém s předníma zámkama na touranu 2007 a to takový že u ridičovych dveří po odemčení musím potáhnout za kliku 2x 3x než se dveře otevřou. To samé u vnitřní kliky. A spolujezdcové jdou otevřít jen zevnitř. Je to zámkama nebo kódováním? Předem díky za nějakou radu.
slovacek.milos
Aktivista

u řidičových dveří postříkáš zámek zvenku a u řidiče seřídíš lanko
ladynn
Přispěvovatel

Příspěvek od ladynn »

Ok. Zkusím prostříkat ale to lanko jde seřizovat? Není dělané na míru s nalisovanýma koncovkama?
slovacek.milos
Aktivista

nastuduješ na trubce jak se vydělává zámek protože se to dá i skurvit, pak v klice seřídíš to lanko konec je v takové drážkové rýze a dá se posunovat směrem ke klice
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“