1,6 TDI CAYC nedrží teplotu vody ani po výměně termostatu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: 1,6 TDI CAYC nedrží teplotu vody ani po výměně termostatu
Tady snad nikdo nic neřezal, ono by to snad ani nešlo prohodit, když jedna hadice s vodou vede kolem rozvodů a druhá hadice vede nad převodovkou. Trochu mě zaráží, že chlazení EGR je v podstatě mimo malý okruh motoru.
Nafta patří do TDi!
Tyhle vuci sobe samozrejme nejdou prohodit. Najdu snad fotky ve starym telefonu jak to vypadalo. Musel jsem si to zaznamenat 

Nejaky pokrok? Nechavam ze staryho tel. vytahnout fotky. Pak to sem povesim. Nevysrsl jsem se na to 

Bohužel, žádný posun.
Nafta patří do TDi!
Bylo by to dobré téma pro Vaculíka do Světu motorů.
jako ten jeho větrnej tunel na rezavou yettinu kde je nakonec problém uplně jinde 

Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Sběrač informací
Je fajn najít téma kde se řeší stejný problém a nemá to pak žádné rozhřešení...
Mám stejný problém na 1.6tdi cayc octavii 2, rok 2010 , má original webasto , to přestalo chodit , nenaskočí mu plamen a teď teplota nepřesáhne za jízdy 60stupňů
Termostat 2x vyměněn za nový original a beze změny.. nějaké oběhové čerpadlo ko? Či něco s egr? Jak se tu psalo? Nebo tím jak tam je vodní okruh na webasto tak se to neořeje ?
Mám stejný problém na 1.6tdi cayc octavii 2, rok 2010 , má original webasto , to přestalo chodit , nenaskočí mu plamen a teď teplota nepřesáhne za jízdy 60stupňů
Termostat 2x vyměněn za nový original a beze změny.. nějaké oběhové čerpadlo ko? Či něco s egr? Jak se tu psalo? Nebo tím jak tam je vodní okruh na webasto tak se to neořeje ?