Problém s tlakem paliva Audi A5 2.0 tdi 105kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
corro
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problém s tlakem paliva Audi A5 2.0 tdi 105kw

Příspěvek od corro »

Poradí někdo prosím. Diagnostika mi píše chybovy kod p008800-palivova rozdělováci lišta/systemovy tlak-příliš vysoká hodnota-prerusovany/nesouvisly. A pak p008700-palivova rozdělováci lista/systemovy tlak-prilis nízká hodnota-prerusovany/nesouvisly.Sviti kontrolka žhaveni a nouzak. Jen někdy. Udělal jsem včera palivovej filtr.Ale pak to svítilo častěji. Vymazal jsem závady tak uvidím.Ale co myslíte,regulátor na liště nebo na cerpadle a nebo čerpadlo?
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s tlakem paliva Audi A5 2.0 tdi 105kw

Příspěvek od reesha »

Závady jsou takto nic neříkající. Je to jen vodítko, čeho se chyba týká.

Máš dvě možnosti:
  1. Nevíš co se v systému děje, tak můžeš tupě kupovat a zkoušet jednotlivé komponenty celého vstřikovacího systému a čekat, jestli to přestane vyhazovat chybu. Drahá varianta. :baby:
  2. Udělat diagnostiku. Tzn. změřit hodnoty, nalogovat a vyhodnotit (tlaky, ventily, provozní režim ve kterém je to ok, ve kterém to nefunguje). Poté se rozhodnout, co dále otestovat, popř. vyměnit a jít systematicky. :doh2:
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
CeeresBob
Sběrač informací

Příspěvek od CeeresBob »

Projdi elekt. svazek
corro
Přispěvovatel

Příspěvek od corro »

To udělám teď v týdnu,protože se mi zdá,že tam řádila kuna nebo něco podle těch blbostí na odhlučnění. Ale tak zběžně jsem nic neviděl.Spíš mě zajímalo jestli to někdo někdy řešil u tohodle motoru.Jestli ten regulátor na cerpadle nebo senzor na liště nebo regulátor na liště nebo jak se tomu říká.
karter
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od karter »

řešil jsem to samé na audi A4 byl to regulátor tlaku na čerpadle chyby stejné jako máš ty.Vytáhni ten regulátor na čerpadle a podivej se jestli tam není moc kovových pilin.
danolej
Nováček

Příspěvek od danolej »

Vidím, že tam máš problém s odhlučněním. Měl jsem podobný problém a nakonec jsem se rozhodl to vyřešit sám.

Můžeš to zkusit taky opravit sám, není to tak složité, jak se zdá. Našel jsem super článek, který ti poradí, jak na to: Jak odhlučnit mezimotorový prostor. V tom článku najdeš podrobný návod, jak postupovat a jaké materiály použít. Je tam popsaný celý postup, od přípravy plochy až po aplikaci izolačních materiálů kdyžtak tady https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni- ... y-prostor/

Já jsem si to nakonec nechal udělat od profesionálů z 2DIN a byl jsem fakt spokojený. Ale chápu, že pokud máš čas a chuť, může být zábava to zkusit sám.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“