NOx senzor Alhambra 2.0tdi 2015
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hele na vw klubu to berou na sharany a nikdo nebrečel, na shopu 2-3 tejdně a taky bez jediné reklamace.
na vw klubu jeden člen píše že si to nechal udělat v autorizaci kde jim nešlo smazat chybu, ale po snad 50 Km to zhaslo pak samo.
opravujou to tak poláci i celá evropa , je toho plná ebay všichni sou spokojený, bere to i známej na kamiony kde je spolehlivost na prvním místě, kdyby tomu nevěřil tak by mu bylo ušetřenejch 8tis u prdele, u toho sharana je ale rozdíl 12tis!
A nakonec kdybych snad s tim mněl řešit nějaké reklamace ,tak se na to vyseru a nenabízím to tu.
na vw klubu jeden člen píše že si to nechal udělat v autorizaci kde jim nešlo smazat chybu, ale po snad 50 Km to zhaslo pak samo.
opravujou to tak poláci i celá evropa , je toho plná ebay všichni sou spokojený, bere to i známej na kamiony kde je spolehlivost na prvním místě, kdyby tomu nevěřil tak by mu bylo ušetřenejch 8tis u prdele, u toho sharana je ale rozdíl 12tis!
A nakonec kdybych snad s tim mněl řešit nějaké reklamace ,tak se na to vyseru a nenabízím to tu.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Re: NOx senzor Alhambra 2.0tdi 2015
Ahoj,
mám tu Sharana s chybou P2200
9583 - obvod vyhrívání snimace NOx
Tedy podle chybových kodu je možné to opravit touto sadou. Chci se zeptat, ty kabely se přepinovávají nebo letují nebo?
Díky
mám tu Sharana s chybou P2200
9583 - obvod vyhrívání snimace NOx
Tedy podle chybových kodu je možné to opravit touto sadou. Chci se zeptat, ty kabely se přepinovávají nebo letují nebo?
Díky
Máme tam jeden fungl novej snímač ( sondu ) kde tato oprava nepomohla a musela se dát NOx i s jednotkou tak kdybys měl zájem
Normálně to letujeme + smršťovačka
Normálně to letujeme + smršťovačka
ahoj Romane,
pošli mi číslo klidně do SZ
pošli mi číslo klidně do SZ
Takže se dal nový NOx od Romana, preletoval, dráty, smazala chybka a auto už ok.
Díky Romane...
Díky Romane...
vyřešeno vyměněno vše funguje bez problému pájeni je trochu horší ale dá se to moc děkuji doporučuji super-parts
Nox a Lambda se nesmí pájet!!! Max kripmovat konektory.
Aha a proč ? Dělal jsem to mockrát a funguje to
Pořád lepší kvalitně sletovaný než nějakej kroutilův spoj a izolačka
Pořád lepší kvalitně sletovaný než nějakej kroutilův spoj a izolačka

Já taky raději letuji,ale ne Nox nebo lambdy. Jsou tam ocelové kabílky,ne měd a je to z důvodu dýchání lambdy,přes ty kabely jsi lambda diferencuje stav kyslíku,porovnává jsi kyslík v vyfuk.plynech s okolním kyslíkem. Prostě dýchá přes ty vodiče. Tím letováním se to zničí.Viděl jsem pár letovaných Noxů(z důvodů dvou délek kabelů a jednotky NOx)u VW a tam max. 5000Km a vždy bylo po Noxu
No o tom už jsem něco slyšel ale myslel jsem že je to nějaký výmysl NASA
, no TVL ještě že je to všechno tak jednoduchý...