O 2 1.9tdi 77kw pískání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: O 2 1.9tdi 77kw pískání
Vem nějakej rozprašovač s vodou a postupně to celý pokrop.
Oct asv 2000, DieselPower
Kropením jsem nic nezjistil. Gufero teď přihodím k objednávce dílů
Tak gufero po výměně, zítra bude test. Ale velké naděje tomu nedávám
- Kendys_TDI
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ještě 1 schýza = mě přijde, jakoby ta řemenice vačkový hřídele měla tzv. "osmičku". Zkrátka to ozubené kolo nejede rovně, ale lehoulince (opravdu nepatrně hází). Koukal sem na to asi 20x abych měl jistotu, tak zkus ještě prozkoumat shora tuto možnost, uvidíš na to líp, jak tady ve videjku kde se hýbalo s mobilem 

Octavia 1 TDI AGR, GOLF IV 2.8 V6 4motion
a ještě je tu manželky Fóbia 1.4 16V BKY hatch
a ještě je tu manželky Fóbia 1.4 16V BKY hatch

gufero nezabralo, což jsem tak trochu čekal
zda řemenice hází nebo ne jsem také zkoumal. pro jistotu bych mohl zkusit vzít hodinkami. řemen by mohl pískat na samotné řemenici nabo na napínací kladce. divné je, že se zvuk ani trochu nezměnil při kropení vodou.
Je mi také divné proč se řemen cpe tolik ke straně. to už mě i napadlo jestli by nemohla být hlava křivě přebroušena a tím rozhozena souosost kol.
Další pokus asi vyměním vačku i řemenici, jen musím dát nějak dohromady nastavení polohy(natočení) řemenice, ta druhá je totiž rozebraná
zda řemenice hází nebo ne jsem také zkoumal. pro jistotu bych mohl zkusit vzít hodinkami. řemen by mohl pískat na samotné řemenici nabo na napínací kladce. divné je, že se zvuk ani trochu nezměnil při kropení vodou.
Je mi také divné proč se řemen cpe tolik ke straně. to už mě i napadlo jestli by nemohla být hlava křivě přebroušena a tím rozhozena souosost kol.
Další pokus asi vyměním vačku i řemenici, jen musím dát nějak dohromady nastavení polohy(natočení) řemenice, ta druhá je totiž rozebraná
Pokud řemen má tendenci ujíždět ven je něco špatně, to je jasné
Zkusím bych ty rozvody znovu rozebrat
Šály na vačku jsi dáýval novéí ? Ony taky umí potrápit, jednou jsem dotáhnul vačku a nedalo se s ní otočit ani trhákem, s původními šály v pohodě, tak jsem to škrábal jak debil...
Zkusím bych ty rozvody znovu rozebrat
Šály na vačku jsi dáýval novéí ? Ony taky umí potrápit, jednou jsem dotáhnul vačku a nedalo se s ní otočit ani trhákem, s původními šály v pohodě, tak jsem to škrábal jak debil...
Na kterou stranu ten řemen chodí? Jestli k motoru, tak je to normální...
Oct asv 2000, DieselPower
Je dost blízko u motoru
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ať ti někdo přicpe výfuk a poslechni jestli se to změní.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Takže nakonec po výměně vačky a šálů vačky za jeté to párkrát hlizdlo a od té doby ok. Už jsem byl na STK najeto cca 40km
Takže to dělalo uložení vačky
Takže to dělalo uložení vačky
Co málo dotažené svody výfuku