Pin imobilizeru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pin imobilizeru
Zdravím, zkoušel jsem na VW Golf 4, r.v. 2002,96kw ASZ druhé klíče. Po otočení začal blikat imobilizer a pak i blikalo žhavení. Existuje návod přizpůsobení klíčů ve vcds, tam jsem skončil na tom ,že potřebuji vyčíst kod imobilizeru. Zkoušel jsem to přes kkl kabel VAG K, VAG eeprom programer, ale tady i když ve vag commanderu, kkl, 07 kombi, jsem to načetl a dal jsem číst, tak už pak neproběhlo nic, objevilo se zpátky tlačítko číst a eeprom programer vyhodil chybu, že nemohl zjistit login . .
Mám plastovy klíč, nějaké kody, část j win kod a ten zbytek nevím. Měl by někdo nápad?
Mám plastovy klíč, nějaké kody, část j win kod a ten zbytek nevím. Měl by někdo nápad?
Re: Pin imobilizeru
Nejdřív jsem zkoušel software ve Windows 10- 64 bit, potom ve WMware workstation Windows 7 32 bit, použil jsem KKL modrý kabel. Dělá to někdo v jiných softwarech než jsem psal výše?
02628 by mel byt ten PIN, zadat do budiku a pak myslim kanal 21 pocet klicu a po ulozeni vlozit dalsi na kontrolky, dokud nezhasne immo,...
pašíkombi AFN B597
Pin 02628 jsem zadal v sekci 17 - Instruments, ale navzalo to.
Toto není PIN origo je v plastovém přívěsku a musíš ho setřít a je čtyřmístný,ale ty před něj dáš 0.V pohodě se dá vyčíst jak z budíků tak z motorovky.
A přes jaký program se dá vyčíst ten kód?
Zkoušel jsem to,dal jsem kkl,kombi 07,open chanel,instruments,pak read 2- napíše přípojeno ,ale už nepřečte ty adresy, objeví se zpátky read a nic nedělá
Jakej budik mas ?
Do G4 se davaly VDO, MM, Bosch
Tema sw se da precist VDO, ale MM a Bosch ne
Do G4 se davaly VDO, MM, Bosch
Tema sw se da precist VDO, ale MM a Bosch ne
Tohle je štítek na budících
- Přílohy
-
- P_20230822_180933.jpg (2.98 MiB) Zobrazeno 3520 x
Vzadu je na krytu motometer
Bosch RB8
Neudelas tema tvojema spagatama
Neudelas tema tvojema spagatama
A čím ? Vag tacho 5? Nebo jiný software?
VAG K+CAN COMMANDER 5.3?
Smok UHDS, Abritus a dalsi...
Nebo to rozebrat, odfouknout eeprom a v programatoru
precist.
Nebo zajed za nekym, kdo ti to precte.
Nebo to rozebrat, odfouknout eeprom a v programatoru
precist.
Nebo zajed za nekym, kdo ti to precte.