Existuje este jedna lacnejsia alternativa. Treba najst piny na konektore cerpadla,ktore vedu k tomuto snimacu. Tam treba pripojit vhodny termistor-stoji asi 19SK! Termistor treba pripevnit na vrch cerpadla a je hotovo. Ziadny servis a ziadne otvaranie cerpadla. Ja to mam takto urobene na SDI a uplne v pohode.
PIPX ma uplnu pravdu,,musim to potvrdit,on mi ten snimac osobne vymenil na aute,dal na VAG vyresetoval zavadu a zatial vsetko OK.Touto cestou sa mu chcem podakovat za pomoc a odsranenie chyby..Dik
Sundáním víčka nic nepokazíš, ale nesmíš to rozdělávat dál (pohnout nastavovačem množství). Kdyžtak to předtím na více místech orýsovat se spodkem, abys to dal zase stejně zpátky. O desetiny mm jinak může znamenat problém.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
A uz ti navyhadzuje chybu cidla teploty paliva?
REGULACE POCATKU VSTRIKU - REGULACNA ODCHYLKA. Skontroluj pociatok vstreku pomocou VAG- TDI Graf, prip. skontroluj casovanie rozvodov.
tak mi take odesel snimac teploty paliva na oktavce, ten snimac je pod vickem cerpadla jsou tam 4 srouby "hvezdicky" a pak nejaky zvlastni "kulaty trojuhelnik" zabarveny zlutou.. prosím cim ste ho rozdelavali kdyz ste tento snimac menili?? diky michal
migeel píše:tak mi take odesel snimac teploty paliva na oktavce, ten snimac je pod vickem cerpadla jsou tam 4 srouby "hvezdicky" a pak nejaky zvlastni "kulaty trojuhelnik" zabarveny zlutou.. prosím cim ste ho rozdelavali kdyz ste tento snimac menili?? diky michal
migeel píše:tak mi take odesel snimac teploty paliva na oktavce, ten snimac je pod vickem cerpadla jsou tam 4 srouby "hvezdicky" a pak nejaky zvlastni "kulaty trojuhelnik" zabarveny zlutou.. prosím cim ste ho rozdelavali kdyz ste tento snimac menili?? diky michal
to by aj mna zaujmalo aky kluč sa na to používa
Ten sroub necim povolit, treba ksunt 7 oreh na malou golicku tam nařežes a povolis, on se vytvaruje. Povolis jen ty horní tri torxiky, ne spodní! Sundas jen tu horní poklicku a ten snimac uvidís. pokud sundas jen tu poklicku, tak s cerpadlem nepohnež a nic neposunes.
to by aj mna zaujmalo aky kluč sa na to používa
Ten sroub necim povolit, treba ksunt 7 oreh na malou golicku tam nařežes a povolis, on se vytvaruje. Povolis jen ty horní tri torxiky, ne spodní! Sundas jen tu horní poklicku a ten snimac uvidís. pokud sundas jen tu poklicku, tak s cerpadlem nepohnež a nic neposunes.
JJ ten sroubek tam drzi lehce staci na nej naklepnout nejaky malinky orisek ze 1/4 goly mozna je to i ta 7 uz presne nevim a povolis