to bych taky rad nekoho nasel komu se podarilo odpalit jednotku, pred mnoha lety jsem to slysel jako svate a bozi, pak sem videl ze to elekroborci za chodu odpojuji bezne, delam to taky
Sup 2, 2.0 TDI CR (CFFB) kouří a kovově klape z pod víčka pro nalvání oleje, přibívá olej
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Re: Sup 2, 2.0 TDI CR (CFFB) kouří a kovově klape z pod víčka pro nalvání oleje, přibívá olej
Re: Sup 2, 2.0 TDI CR (CFFB) kouří a kovově klape z pod víčka pro nalvání oleje, přibívá olej
Čoveče taky to dělám a zatím se mi nic nestalo.. 

Loni jsem se o vyndavání vstřiků bavil na vrakovišti. Chlapi tam říkali, že pokud vstřik nejde ven, tak šroub na klemě o jednu otáčku povolí a protočí startérem motor. Vstřik se tím padém povysune a uvolní.
Ale to mi přijde brutální.
Ale to mi přijde brutální.
SII, 103KW, CFFB, DSG6
Už jsem je střílel úplně bez klemy
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
No, to není prdel, u nás borec takto vyndával vstřiky na starým PD AVF, vyndal šroubky a druhýmu říká běž mi zastartovat,nenapadlo ho nic jinýho než do toho čumět, vstřik vyletěl, zlomil mu lícní kost a málem přišel o oko, takže asi tak..