at si říkají odbornící svoje že motor musí jedině na přípravky to beru ale než na ty rozvody šáhnu tak tam píšou že se mají použít nejprve přípravky jestli všechno sedí a pak teprve něco rozdělávat, to jsi určitě neudělal, taky něco o předpětí při dotažení 3 x M8, čmaralové jseou prej blbci, já to tak nevidím, vše si očmárám, koliesko řemen blok dole, nahoře kolo řemen blok, a kolo střed, pak nemusím bádat na internetu proč,

už se mi stalo víckrát že po rozvodech dlouhý start, nebo i časem žádný,
příklad borec přivezl na podzim CR a že nemusím spěchat že jede do karibiku a auto nepotřebuje, po rozvodech start problém, hledal jsem závadu v rozvodech nic, nakonec nafta tekla do přepadu a ne na píst, ochladilo a auto nestartovalo, majitel jakože ranař nic ho nezajímalo auto přijelo a po rozvodech nestartuje, kolena mi budou lámat bejzbolkou, deset ukrajinců mi srovná barák se zemí, molotovův koktejl a podobné vymoženosti, nakonec zaplatil a auto si odvezl, za rok telefon, borec to zkoušel zas v jiném servisu že auto nestartuje, jenže si spletl telefon a křičel na mě,

mohu napsat i další příběhy, bylo jich za ty leta