Prasklá klika Crt
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prasklá klika Crt
Setkal se stim někdo?najeto 6500km po go,klika byla broušená,mohl by to způsobit vadný hydromenič?
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
Re: Prasklá klika Crt
Tak rotující rozhozená hmota umí hodně takže možnost tu je ale 100% ti to takhle z fotky nikdo neřekne. To hydro je vadné jak?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Občas umělo zacukat při řazení kvaltu nahoru
seat exeo ST 125kw
Nemůže být problém samotné broušení kliky? Některé to nemají rády. Už jsem.se.s tím setkal, že po obroušení bez nějakého důvodu praskla, tak se sehnala jiná, nechala obrousit a praskla taky. Koupila se nová a ok.
Další věc co tomu bylo že se musela brousit ? CRT je 3.0tdi z Audi ne? Určitě se to zahvízdlo kvůli tomu jejich echt řízeném mazání. Měřil někdo uložení kliky jestli není zkroucený blok? Já tomu hliníku úplně nevěřím.
Další věc co tomu bylo že se musela brousit ? CRT je 3.0tdi z Audi ne? Určitě se to zahvízdlo kvůli tomu jejich echt řízeném mazání. Měřil někdo uložení kliky jestli není zkroucený blok? Já tomu hliníku úplně nevěřím.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Tak zacukání při řazení myslím kliku nepopraví.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Uvádí dílenská příručka něco o broušení kliky ? Já myslím že uvádí tak max výměna za novou.
Přesně jak píše Tomas6, broušení klikovek na nové motory většinou nefunguje, to, že na to prodávají opravné šály nutně neznamená že to bude šlapat
Přesně jak píše Tomas6, broušení klikovek na nové motory většinou nefunguje, to, že na to prodávají opravné šály nutně neznamená že to bude šlapat
Tomas6 píše: ↑16 zář 2024, 04:55 Nemůže být problém samotné broušení kliky? Některé to nemají rády. Už jsem.se.s tím setkal, že po obroušení bez nějakého důvodu praskla, tak se sehnala jiná, nechala obrousit a praskla taky. Koupila se nová a ok.
Jj je to 3.0 tdi,blok je litina,zkroucený by neměl být,,původně bylo zadrene,ale na těchto cepech se dávali ojnice z jiného motoru
seat exeo ST 125kw
Litina? To zítra schválně kouknu na ten motor co se.mi válí v dílně. Já žil v tom že je to hliník
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
-
- Aktivista
já to s car drader před starákem doleva, repas dpf, pásů a pytlu, náhradní díly vrakec, sežene nemožné a pak u prostějova musel bych hledat borci se zabývají jen motorama po celé evropě, ceny ale vysoké, sám to hledat a obvolávat těk tě mrdne

No spis by mě zajímalo jestli stim má někdo zkušenost,ze do toho nemám vrtat slyšet nepotrebuju
,oni ty motory se rady zadiraji kvůli nízkému tlaku oleje,ale spis by mě zajímalo jestli to je hlavní důvod nebo je nějaká konstrukční chyba
seat exeo ST 125kw
-
- Aktivista
konstrukční chyba je celý to jejich "inteligentní mazání" 

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
-
- Aktivista
promin já ti píču jen moji zkušenost, ted už si stejně v prdeli, já bych to nedělal, bud druhý motor nebo bych spodek nechal udělat borcovi co dělá jen motory, jako ty jsem už párkrát v minulosti dopadl, dobrou radu by ti mohl dát huml ale toho jsem tu už dlouho neviděl,