jardo konstrukční chyba je už jen v tom že začneš skládat motor z různých motorů,
Prasklá klika Crt
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
Re: Prasklá klika Crt
Ojnice byly zvážené, měnili se z motoru se stejným kódem,v tom bych asi problém nevidel,
seat exeo ST 125kw
vw passat B5,1,9tdi,ajm,gt 1749VA,egr off,kat off
Já bych to opravdu tipoval, že ta klika to neustála kvůli tomu broušení. Já jsem k tomu DP neviděl, ale předpokládám, že jak u všech novodobých harapáků se oprava nepovoluje, jediné řešení je výměna minimálně spodku motoru. Stejný problém jsme měli se sofim 2.8 JTD. Vím že na to trpěly oply 1.7, motory z 90tých let. Jak ji někdo brousl, praskla. A nebo se to prostě sešlo. Řešil jsem prasklou kliku na 1z motoru, bez nějaké příčiny. Najeto tak 200 a prostě křupla.
Myslím že tady s tímto bude mít pramálo lidí zkušenost a moc ti nikdo neporadí. To nejsou úplně masově rozšířené auta, motory. Já tu měnil crt na Q7, motor jel až z Polska, za snad 200, vím že než se to dostalo sem, tak to bylo v autorizáku, ti nabízeli nový polomotor, za kolik to netuším. Vím že ten člověk co kolem toho pobíhal a řešil to za majitele, byl za někým kdo dělá motory(možná Bosonohy),ale s opravou neuspěl. Kdyby to šlo jednoduše spravit tak není plný bazoš inzerátů na hlavy a agregáty na CRT...
Myslím že tady s tímto bude mít pramálo lidí zkušenost a moc ti nikdo neporadí. To nejsou úplně masově rozšířené auta, motory. Já tu měnil crt na Q7, motor jel až z Polska, za snad 200, vím že než se to dostalo sem, tak to bylo v autorizáku, ti nabízeli nový polomotor, za kolik to netuším. Vím že ten člověk co kolem toho pobíhal a řešil to za majitele, byl za někým kdo dělá motory(možná Bosonohy),ale s opravou neuspěl. Kdyby to šlo jednoduše spravit tak není plný bazoš inzerátů na hlavy a agregáty na CRT...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Co tam máš za kliku, 059019BD ?
Chce to zjistit jestli by tam pasovala rozměrově i jiná
Chce to zjistit jestli by tam pasovala rozměrově i jiná
-
- Přispěvovatel
Jj podle partslinku je tam tato od roku 23 je tam záměna za 059105019cl
seat exeo ST 125kw
-
- Aktivista
to se pleteš, to je až následek toho že se původní motor kvuli tomu mazáníslovacek.milos píše: ↑17 zář 2024, 20:26 jardo konstrukční chyba je už jen v tom že začneš skládat motor z různých motorů,

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw