Yeti 2012 problém s modulem dveří
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Yeti 2012 problém s modulem dveří
Kluci VCDS teprve budu dělat, ale Delphi ukázala tohle....a dveře se nezamykají a neodemykají....jako první věc jsem prohlédnul dráty v průchodce a na pohled vypadají v pořádku...žádný není přetržený...odchází v těch dveřích něco?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: Yeti 2012 problém s modulem dveří
nikdo neřešil?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Na yeti taky 2012 jsem resil problem s el. ve dveřích. Tam ale byly popraskane draty v te pruchodce-asi 5najednou
Original co tam byl i nový original made by Ukrajina a ani to nebylo tak drahý...
Original co tam byl i nový original made by Ukrajina a ani to nebylo tak drahý...
Nedávno dojel kámoš s Tiguanem,což bude asi to samý,dveře nešly otevřít zvenku ani zevnitř,kabeláž cajk,tak sundat tapec,rozštípnout zámek,jinej zámek - a nic, pořád hluchý,tak se vyměnila dveřní jednotka a šlape to
Toho se právě bojím......ve čtvrtek to budu mít k probádání....tak se ozvu
premeraj si napájanie ,Cany alebo LIN a ked bude všetko OK tak modul KO
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Jak píše ROMEK a kouknul bych případně(když např.jeden z CANů nebude ok v PZ dveřích...) do průchodky spoluj.dveří, PZ jednotka bývá "otrokem" PP... 
pašíkombi AFN B597
Taky dobrý tip.... díky
jo,řešil sem na sup 2014 zadní dveře a známej prej jednotka,tak jsem ji zkoušel prohazovat a nakonec dráty u řidiče. Dyť ty idioti dělaj ty kabely nakrátko,to se divim,že se to nepřeklesá dřív. Se mrkni na nějaký starší auta,jak maj vedení na předních,pěkně prověšený do U,aby měl drát prostor na ohyb. Asi 9 kabelů bylo KO,nesklápěly zrcátka,to tě ani nenapadne řešit,a nešlo zamykání zad.dveří za řidičem,a možná reprák.
volvo pan to trefil....u dveří řidiče byl prasklý jeden slabý drátek 
No, na začátku jsi psal že dráty cajk, to je pak těžký...
No ale v těch konkrétních dveřích.... netušil jsem že to je propojené po celém autě
Ano, CAN je po celém autě 
to už psal někdo přede mnou o drátech,já si na to jen vzpoměl. Taky jsem koukal u těch zadních nejdřív na dráty,ale pak sem se dostal na ty přední. Se divim,že byl jen jeden. Já to znam ze starších aut,že to odcházelo vzadu,typicky dveře,kde bylo dítě nebo sako,kabela. Tam byly ty kabely nakrátko a nevydržely. V předu jo i když na počet otevření nastejno. No a teď se dělá nakrátko i předek.