Tak už t ženské nemají takovou převahu
Chorvatsko 2023
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Chorvatsko 2023
Kluci tak po více než roce přicházím s aktualizací, ten klučina se konečně povedl
Naposledy upravil(a) roman1648 dne 10 pro 2024, 14:44, celkem upraveno 2 x.
Tak gratulace. Ať dělá radost 
Gratuluju pane at jste všický zdravý a štastný. 
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
gratulace.konečně máš pomocníka.v autech i proti tý šílený převaze doma 
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI Škoda Superb 2,0TDI
Taky gratuluju. Dám si na jeho zdraví cvrka trnek. 
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Taky velká gratulace a pevné zdravíčko celé rodince 
Romane velka gratulacia. Dcery budú mať živu panenku
maš ty ale odvahu sa musí nechat 
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
velká gratulace 
Ahoj kluci, tak dávám update po dvou letech
Letos jsme to vzali přes Balaton kvůli malému aby nemusel sedět tolik hodin v autě, takže ve středu ca. 4 hodiny na Balaton a pak ca. dalších 5 hodin do HR, byla to sobota takže klasika dálnice na Karlovac zarvaná hlavně maďarskými dovolenkáři, několik popojíždění v kolonách 20-30 minut, takže sobotě je potřeba se opravdu vyhnout.
Co se týká ubytka a vůbec všeho v Maďarsku tak spokojenost, ceny podobné jako u nás, kvalita jídla a velikost porcí nadstandart, cena piva úplně na klid
, jen prostě Balaton je pořád Balaton a moři se to nemůže rovnat
V HR oproti 2023 ceny ceny opět vyšší, pivko u pláže 4,80 EUR, kopeček zmrzliny 2,50 EUR, jídla taky dražší, děcka pár nugetek s hranolkama za 13 EUR, no nic moc
, je třeba si opravdu zajít trochu mimo centrum dění a hele, velký točený PAN za 3 EURa, jídla kolem 9-10EUR takže se vyplatí si pár set metrů odskočit od pláže
Jinak ale celkově spokojenost, byl jsem rád že jsme jeli
Letos jsme to vzali přes Balaton kvůli malému aby nemusel sedět tolik hodin v autě, takže ve středu ca. 4 hodiny na Balaton a pak ca. dalších 5 hodin do HR, byla to sobota takže klasika dálnice na Karlovac zarvaná hlavně maďarskými dovolenkáři, několik popojíždění v kolonách 20-30 minut, takže sobotě je potřeba se opravdu vyhnout.
Co se týká ubytka a vůbec všeho v Maďarsku tak spokojenost, ceny podobné jako u nás, kvalita jídla a velikost porcí nadstandart, cena piva úplně na klid
V HR oproti 2023 ceny ceny opět vyšší, pivko u pláže 4,80 EUR, kopeček zmrzliny 2,50 EUR, jídla taky dražší, děcka pár nugetek s hranolkama za 13 EUR, no nic moc
Jinak ale celkově spokojenost, byl jsem rád že jsme jeli
Já jsem teď v hr, ceny nějak vyšší nepozoruju, je pravda že do hospod nechodíme. Pivo mám svoje, jídlo normálně v marketu, případně pizzu na pláži nebo něco tak, ceny tak jak loni. Kopeček zmrzky sice 2e, ale je to jak u nás 3 kopečky, za mne cajk cena. Pizza 2.5e za kus který skoro nesním.
Jel jsem z pátku na sobotu, lučko jsme projížděli kolem 5-6 ráno tam to bylo asi na 10min, 20min jsme strávili na sjezdu benkovac. Jinak sice provoz hustý ale plynulý. Zpátky jedeme v sobotu, asi vystřelíme po 6 ráno, to by snad ještě moc zarvané být nemuselo.
Jel jsem z pátku na sobotu, lučko jsme projížděli kolem 5-6 ráno tam to bylo asi na 10min, 20min jsme strávili na sjezdu benkovac. Jinak sice provoz hustý ale plynulý. Zpátky jedeme v sobotu, asi vystřelíme po 6 ráno, to by snad ještě moc zarvané být nemuselo.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Čím jsi to odjel Romane v takovém počtu dětí?
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Mám Caddy Maxi 7mi místnou ale dívám se po větším