fabia 2 prestane po case kurit po otoceni na zimne a vrateni na teple kuri zase
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fabia 2 prestane po case kurit po otoceni na zimne a vrateni na teple kuri zase
Zdravim Fabia 2 1.4 tdi manualna klima, po cca pol hodine jazdy prestane kurit, ked otocim koliesko na zimny vzduch a vratim naspet, musim vratit uplne na teple max, tak zacne kurit, prejdem pol hodinu a zase prestane kurit, otocim koliesko regulacie teploty tam a spet a zase kuri, takto 100x dookola, nevie niekto co stym moze byt?
-
- Aktivista
Re: fabia 2 prestane po case kurit po otoceni na zimne a vrateni na teple kuri zase
musdíš napsat co tam máš za kůrenie normální teplo zima, klimošku, klimatgronic???
Re: fabia 2 prestane po case kurit po otoceni na zimne a vrateni na teple kuri zase
Manualna klima, klimu nepouzivam
- Přílohy
-
- Manualna klima, klimu nepouzivam
- IMG_0523.jpeg (2.52 MiB) Zobrazeno 1302 x
Klimatic. Je potřeba to načíst diagnostikou, v měřených hodnotách zkontrolovat teploty a krok klapky, bude to dělat některé čidlo teploty nebo samotný servomotor klapky.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Oki diky, myslel som ked to je manual ze sa nebude dat pripojit na diag
Climatic není manuální klima.
Člověk se pořád učí.
no vymenil som motorcek V68 miesanie vzduch teply zimny, teploty podla diagnostiky vyzeraju byt ok, ale stale ako sa auto pomaly zohrieva tak pozadovana hodnota z 233 sama od seba klesa dole, cize otvara zimny nemoze byt zly ten panel kde sa reguluje teplota? prikladam video
https://www.youtube.com/shorts/1RVJYlE4H90
https://www.youtube.com/shorts/1RVJYlE4H90
kludne može blbnuť musíš skusit vymenit treba z vrakoviska. Ja som nedávno menil takto panel na OCT2 tam zas po zapnutí klimatizácie sa same zaplo vyhrievaní zadneho skla a nešlo vypnut.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
G56 máš furt 26. Tipujem že sa ti netočí malý ventilátor, ktorý ofukuje snímač. RJ sníma preto vysokú teplotu a začne privierať teplotnú klapku. Pozri to, je priamo v paneli ovládania.
ale ved ten g56 ukazuje 26 stupnov, kde sa nachadza ten maly ventilator?
Myslis tento snimac teploty? Ja tam nevidim ziadny maly ventilator
- Přílohy
-
- IMG_0921.jpeg (3.18 MiB) Zobrazeno 561 x