ASV rotačka EGR off a emise

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jirka 352
Nováček
Odpovědi: 0

ASV rotačka EGR off a emise

Příspěvek od Jirka 352 »

Dobrý den panové potřeboval bych poradit , omlovám se v autech se moc extra nevyznám... (LOL)
Koupil jsem octavii ASV 2005 kde pán řikal že je Chip a vyply EGR auto jede krasne nekourí ...!!!
Ted mne čeka brzy STk . A chci se zeptat muže byt problem s tim vyplym EGREM na emisich ???
Jak jsem se dočetl ,že se na emisich měří i / NOx / ktery pravě ten EGr snižuje...
Předem moc díky za odpovedi.
martinsidlo
Aktivista

Re: ASV rotačka EGR off a emise

Příspěvek od martinsidlo »

Meri se kourivost.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Já myslím že problém bude na emisích tak jako tak ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

asv kouřivost 0.9 pokud se nepletu, když dupneš plný kotel na místě a nevyletí oblak dýmu jen obláček tak projde
slovacek.milos
Aktivista

stk by měli zrušit je to k ničemu, počet dopravních nehod zapříčiněných španým technickým stavem je 0, jaké jsou příčiny dopravních nehod? proč umírají lidi na silnicích? to nikdo neřeší, kocourkov?
Majklovec
Přispěvovatel

Příspěvek od Majklovec »

Bezpečí obyvatel mají u prd..e, alfou a omegou jsou prachy, prachy, prachy.
U nás v obci byl před mateřskou školkou zpomalovací semafor, protože školka je hned první barák v obci a před ní dlouhá rovinka, takže tam byla pro některé entity tendence jet třeba kilo+ - ale červená je prostě zastavila. Nedávno tam radnice dala úsekový radar a ten rychlostní vypnula. Takže kdo o něm neví, si tam to kilo+ mastí jako nic. Jak vidět, tak pár drobných do obecní kasy je přednější, než bezpečnost dětí. Hold nová doba. :lol2:
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

měří se jen kouřivost, ždný NOx se neřeší
navíc v režimu kdy se měří- zrychlení na plný plyn se egr stejně zavře ;) ono je to i logický- utekl by přes něj tlak ze sání (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
slovacek.milos
Aktivista

zkus to někde vybádat metodický pokyn pro měření emisí, jak to je třeba při měření emisí se používá sonda na teplotu oleje, neviděl jsem, minimální teplota 15 a blbečci měří na odpočivadle a dělají bububu že 70% neprochází, je to snad deset let co borec měřil emise a hlásí nefunkční egr, naposlwedy příště už stím sem nejezděte, majitelé vyděšemní, zajel jsem jinam no problém, technik egr pozná když má váhu tak to vidí 250 a 500,

ted naposledy emise u PD skoro 1 max 0.7 přijedu na emise a O.3 (LOL) upravit benál jsem zatím nezkoušel ale když snížím napětí na vstřikách tak by mělo jít co dole, zatím jsem to nezkoušel
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Mildo už aj na SK im to drbe s tými meraniami na emisií na cestách. Čítal som že v okolí žiliny meraju emisie a dávaju pokuty 300eur
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

romane je to taky o lidech co si nechají, lidé si sednou a dobrovolně si nechají vrtat v nose, nechají si píchat nějakou kokotinu, chodí v rouškách, já sem řekl ne a hotovo, to jejich měření s administrativou trvá 3/4 hodiny, řeknu nechci nic se měřit nebude, doklady mám platné na vaše kokotiny nemám čas, tady stojí u veličky to víš, v podstatě každý den když pojedu do práce do veselí mě můžou zastavit a 3/4 hodiny zdržovat a to jsme kde? budou mi vnucovat elektromobil s rychlonabíječkou kde je kilovata až 20 korun? chtějí mi dálkově ovládat teplotu v bytě? tady někomu jebe ale mně ne (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

ROMEK píše: 12 úno 2025, 07:55
https://youtu.be/runQo_hRRrs
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

...merajú emisie áut, hlavne pri úžitkových vozidlách. Pokuta je až do 100 eur...
Dýchame to všetci, páni.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Majklovec
Přispěvovatel

Příspěvek od Majklovec »

Ale hovno dýcháme. To jsou přesně ty argumety rouškařů a dalších vyděšenců. Tyhle progresivistický kecy ještě tak žerou ČT ve zprávách ti nejméně samostatně myslící, ale normální člověk už toho má plný zuby. Nám budou zakazovat auta, ale letadla nebo lodě, které si to válcují na mazut, emise se u nich neřeší vůbec.

Policajtům na silnici stačí říct, že nesouhlasíš s emisní zkouškou a že pokud chtějí prudit občany, tak ať tě doprovodí do nejbližší STK. I když se strachy poděláš a s emisní zkouškou na silnici souhlasíš, tak proboha neplatit žádnou pokutu. Zaplacením souhlasíš a nemáš nárok na odvolání. Na silnici se málokdy podaří docílit podmínek potřebných k provedení emisní zkoušky, takže při odvolání máš skoro jistotu, že uspěješ.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Asi tak no, hlavně se neposrat...
Já taky nesouhlasím s tím aby auta hulila jak blbá a nikdo nic neřešil to ne, ale tahle buzerace už je opravdu moc
Kámoš má 6 let starou Kiu SUV,na emisích problém ( koncovka výfuku čistá?? ), řešení autorizáku udělat vstřiky,EGR a komplet DPF za asi 180tis. korun :fakac:
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

To namietajte výrobcom áut - alebo ten hnoj nekupujte.
Výrobci si robia betatesterov za ich prachy - niekto kúpiť musí, iný nie. No kúpi lebo sa nezaujíma, nerozmýšľa.
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“