Octavia II TDI chcípá, kdy se ji zachce

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Woko_O
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Octavia II TDI chcípá, kdy se ji zachce

Příspěvek od Woko_O »

Snímač vyřešen, normálně ukazuje otáčky na diagnostice, auto chytne, běží, dobíjí, pak to prostě cvakne a vypne. Budíky ale zůstanou normálně svítit, světla taky. Je to jak kdybych vypnul klíč ale přitom s tim ani nehnu. Pak už to nenatočim. Zase klidně až za hodinu, nebo až druhej den.. Jenom točí a to je vše, dokud na tom neudělám baterku.

Zkusil jsem i jiný BCMko (tady to není úplně BCM, ale řiká se tomu jinak a nevim jak, prostě jednotka sítě) se všema relátkama atd.

V motorovce, převodovce, i tomhle BCMku absolutně žádná chyba.

Mohl by to dělat ořech na spínačce? Nebo samotná motorovka? Nevim čeho se chytit a už mě to tam sere..
trhac
Přispěvovatel

Příspěvek od trhac »

Máš tam rele 460?u pojistek?ty dělají problém
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Jasně. Jsou tam dvě, obě jsou součástí BCMka. Bez nich by nešla zapnout 15ka. Fungujou na obou jednotkách
trhac
Přispěvovatel

Příspěvek od trhac »

A dráty pod stěračama k jednotce sou ok?
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Tam jsem osobně ještě nekoukal. Údajně předtím někdo kontroloval kabeláž mezi motorákem, včetně pojistek v motoráku a mezi kabinou (BCM). A mělo to být v pořádku, ale asi tam mrknu. Spíš sem si tak řikal že by to nechytlo vůbec, kdyby tam bylo něco uhnilý. Nebo by to aspoň třeba něco psalo..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“