Nájezdy

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

nick...
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nájezdy

Příspěvek od nick... »

Zdravím nevěděl jsem kam to dat, tak snad nevadí.
Koukám po nájezdech, máte něco na doporučení?
Zaujaly mě tyto... Děkuji.
Přílohy
IMG_9487.jpeg
IMG_9487.jpeg (334.18 KiB) Zobrazeno 717 x
slovacek.milos
Aktivista

Re: Nájezdy

Příspěvek od slovacek.milos »

kde bydlíš? panelák RD,máš jen gráž???
Majklovec
Přispěvovatel

Příspěvek od Majklovec »

Mám je asi 10 let. Na takovéto domácí žvýkáníčko jako stačí, ale třeba pod touaregem se už kroutí. Nejsou moc skladné, nejdou do sebe nijak složit.
Lepší než špalky nebo cihly.
nick...
Přispěvovatel

Příspěvek od nick... »

Garáž, venkov🙂
slovacek.milos
Aktivista

Požadej uzivatele romek ma v garazi jamku a udela vni všechno, vyrezeš diru, vykopes, obezdis ztracenym bednenim, zebriček, romek ti to vyfoti, muzes vykopat i na dvoře, najezdy jsem mel i lehatko na koleckach, montoval jsemLPG oničem, nebo ménit vyfuk když nemas řetezovy řezák, to je kurev pičí, célý trakóóór rozmontovavat kvuli dvouminutove zaležitosti do piče, nedej bože zabzat a shodit si na sebe auto, nebo nasadit prevodovku (wallbash)
nick...
Přispěvovatel

Příspěvek od nick... »

Taky druhá možnost. Asi nej řešení ale mám tam asi 40cm lepšího betonu😂
slovacek.milos
Aktivista

40 cm :o můj barák má 24 metrů a mám po okrajích 25 cm a vylitou plochu 10 cm na 40 cm to si zavolej vladimírovi dej souřadnice na hypersonika a budeš mít hezkou díru (LOL)

si to vykop někde na dvoře, kde je rovina at si auto můžeš popotahovat
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jestli máš prostor a jak píšeš nějakou vybetonovanou plochu dal bych si tam zvedák a je to, nájezdy jsou krásná věc ale co na nich tak dvakrát uděláš ?? A válet se pod autem z toho jsem už asi fakt vyrostl,to nechám jiným.. :roll:
slovacek.milos
Aktivista

vysoký strop má málokdo, boční místo abys mohl odjet s paletákem v garáži taky není, a dvousoupák stojí prachy to už musíš makat aby se ti to zaplatilo,, mám paleták venku a v pohodě oleje brzdy, díry v prahu, kámoš má druhý dvouslopák venku a od jara do podzimu na něm maká,měl jsem venku i vzduchovou plošinu na dodávky a v poho a když si mladý tak vlet se pod autem není zas taková tragédie
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To jo no, jasně, já myslel že si to dá ven někam, plno lidí takto dělá a dneska pořídíš solidní klidně starší zvedák za dvacku
Majklovec
Přispěvovatel

Příspěvek od Majklovec »

roman1648 píše: 02 dub 2025, 07:09 To jo no, jasně, já myslel že si to dá ven někam, plno lidí takto dělá a dneska pořídíš solidní klidně starší zvedák za dvacku
Nad tím jsem taky uvažoval. Za 20 se opravdu na to domácí šušnění sehnat dvousloupák dá. Je ale k tomu potřeba přičíst minimálně další dvacku za lepší beton (nechceš, aby ti to spodalo i s autem na hlavu), el. vedení apod.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Když seženeš zvedáh s H-základnou tak ani nějakej extra podklad nepotřebuješ, samo že ne na hlínu (noteeth)
Myslím že tam máme starší OMCN na kterým už se nedělá,zeptám se kolegy kam to přišlo jestli se prodal nebo je ve skladu kde má motory atd
slovacek.milos
Aktivista

na co 20.000? mám dvousloupák jednomotorový řetězový, na jednu stranu patku 40cm na druhou 70 cm, nikdy jsem ho nepřišrouboval protože mám podlahové topení a pod zvedákem je 10 cm beton se sítí 5 cm polystyren, potěr se síti a podlahovkou topení, nikdy nic neprasklo ani nespadlo, venku mám paleták DDR a elektriku tam nemám, nepoužívám ho každýden a vystačím si s prodlužovačkou, známý co už nedělá tak sem mu pomáhal se stavbou servisu asi v roce 91 tem má pod zvedákem tak 6 m3 betonu (wallbash) :roll: ten kdo má strach tak doporužuji aspon 10m3 železobetonu pod zvedák at má klidné spaní (LOL)
Majklovec
Přispěvovatel

Příspěvek od Majklovec »

Jak psal kolega nad tebou - záleží na základně zvedáku. Pokud je H, pak no problemo, pokud jen destička, pak ...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Kámoš má pod sloupy zvedáku betonový patky já nevím tak 60x60 cm a myslím metr do hloubky, pak to objel obrubníkama, zhutnil štěrk a položil tam starou zámkovku co sehnal za odvoz, asi nejlevnější řešení, jako ono všechno něco stojí, to jo ale raději si něco zaplatím a pak budu dělat v pohodě než se pod tím válet, když mi bylo 20 asi jsem to tak neřešil ale dneska už jo (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“