Co je moc to je moc.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Co je moc to je moc.
šlo o ty dvě kila. 

Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
Hergot my co tam jezdíme často víme co se sluší a patří. Ale sakra tak vyrazit slušného člověka se slušným autem? Neřeknu kdyby to byl nějaký pekáč, ale fakt pěkné auto.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jo a pak ti přijede borec s autem od pohledu na maděru a chlubí se jak / na to samém místě / krásně prošel 

To je pak o tom technikovi, já tam s vrakama nejezdím, ani nevím o tom že by tam někdo někdy pustil něco co vyloženě na cestu nepatří.
Ale toto byla vyloženě buzerace. Teď jsem se z tama vrátil, byl jsem s ním v jámě vlezený, škoda že jsem to nevyfotil, na nápravnici jeden flíček o velikosti dlaně, už zaprášený, jednoznačně viditelné že staršího data, místo kde jsem se wapem nedostal, bylo nějakých vášní, celkem se známe, tak jsme se dohadovali o tom kdo je větší kokot, békal po mně že jsem to teď ráno umyl a že z toho předevčírem kapalo, měl jsem sto chutí jít za vedoucím STK ať nás rozsoudí a posoudí co je a není normální chování technika. To první a druhé vyhození beru, ten předevčerejšek byla od něj normálně prasárna.
Samozřejmě že to dal.
Co jsme se pak bavili s klukem co nám dělá prohlídky, prej nejsme ani první ani poslední, že běžně píše závady které na autě nejsou.
Ale toto byla vyloženě buzerace. Teď jsem se z tama vrátil, byl jsem s ním v jámě vlezený, škoda že jsem to nevyfotil, na nápravnici jeden flíček o velikosti dlaně, už zaprášený, jednoznačně viditelné že staršího data, místo kde jsem se wapem nedostal, bylo nějakých vášní, celkem se známe, tak jsme se dohadovali o tom kdo je větší kokot, békal po mně že jsem to teď ráno umyl a že z toho předevčírem kapalo, měl jsem sto chutí jít za vedoucím STK ať nás rozsoudí a posoudí co je a není normální chování technika. To první a druhé vyhození beru, ten předevčerejšek byla od něj normálně prasárna.
Samozřejmě že to dal.
Co jsme se pak bavili s klukem co nám dělá prohlídky, prej nejsme ani první ani poslední, že běžně píše závady které na autě nejsou.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jo to jsem jednou za mlada ztropil scénu na STK když mě s mojí krásnou E36 vyhodili za křídlo a folie a děděk se shnilou 120kou prošel a ještě se tomu smál,musela mě uklidňovat půlka STK i s pokladní 

Dnes jdou lidi prostě hovada. Já měl auta vždy v cajku, ale už třetí STK to radši dám známému za pětikilo než se tam nechat jebat a ztrácet půl dne života.
Jo, asi tak, navíc od technika který ví o autech hovno ale udělal si u Dekry kurz a teď dělá machra
Jo hlavně se chovají jak kdyby měli dvě díry do zadku.
Tady je tak 15 techniků, půlka stará garda, jenže ti už pomalu odchází do důchodu a druhá půlka mlaďoši od 25 tak do 40-45 let. A vyloženě někteří kkti. Jezdím na tu stk 20 let, všichni mne tam znají, já je víceméně taky a auto z té sorty svěřím tak možná půlce z nich. Z těch mladých tak dvěma možná třem.
Ale jak jsem psal výš. S vrakama tam nejezdím. Většinou auto zvednu a aspoň okouknu. Když je viditelný a zjistitelný problém tak to prvně řeším. Ale nechat se mrdat za mastný flek na nápravnici.... To je už celkem síla.
Tady je tak 15 techniků, půlka stará garda, jenže ti už pomalu odchází do důchodu a druhá půlka mlaďoši od 25 tak do 40-45 let. A vyloženě někteří kkti. Jezdím na tu stk 20 let, všichni mne tam znají, já je víceméně taky a auto z té sorty svěřím tak možná půlce z nich. Z těch mladých tak dvěma možná třem.
Ale jak jsem psal výš. S vrakama tam nejezdím. Většinou auto zvednu a aspoň okouknu. Když je viditelný a zjistitelný problém tak to prvně řeším. Ale nechat se mrdat za mastný flek na nápravnici.... To je už celkem síla.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Přesně no, aby ti tam nějakej floutek ukazoval jak má aktuálně navrch o to fakt stojíš...ale jak píšeš, s vrakama tam ani nejezdím,prostě sorry ale s tím nechci nic mít, žádná přelepování děr a podobný akce už léta nedělám ani nebudu, nikdo nechodí dneska do práce za 15tis. aby si nemohl dovolit trochu normální auto a pokud ne, opět,to není můj problém,mě tak nikdo nelituje 

-
- Aktivista
jde o ty peníze, kamarádovi taky nabízeli místo technika a když mu řekli plat tak nevěděl jestli se smát nebo brečet

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Jo, s jednou nohou v kriminále, já bych to třeba nedělal 

Nevím jak jinde ale co vím tak tady mají chlapi slušné prachy. Když dřu celý měsíc jak mezek a k tomu ještě nějaký melouch, tak ty peníze co oni nemám ani omylem. Taky když tu nabírali tak stála řada kamarádů a prominentů až na hlavní křižovatku.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
To je jak se vším no, člověk si musí stanovit nějaké rozumné hranice, asi bych přimhouřilo oko nad nějakým čepem,ramenem nebo tak ale zhnilý brzdový trubky nebo uhnilá nápravnice to fakt ne...a to víme že některý "šperky" opravdu stojí za to 

Kolik je u nás průměrný věk osobních aut? Kolik procent lidí udržuje svoje auto v slušném stavu? Já si myslím že půlka aut by oficiálně neprošla.