Elektrika tažného kodiaq JAEGER
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Elektrika tažného kodiaq JAEGER
Ahoj. Mohl by mi prosím někdo poradit. Dal jsem do kodiaq 2017 el. instalaci od firmy JAEGER co si zakaznik dodal. Vše mám zapojené jako u orig 16 - 17pin can napajení dle navodu a vozejk ani neblikne. Z té jednotky žádny signal nejde. Musí se ta vymoženost nějak kódovat na to aby to aspoń začalo něco dělat? Děkuji za případné info
Re: Elektrika tažného kodiaq JAEGER
V gateway přidat jednotku tažného do seznamu instalovaných jednotek. Potom nakódovat zbytek (parkovací senzory apod.)
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Ano kódovat a dopředu te upozorním ze jsem kodiaka dělal před cca 4 lety jaegerem to začalo originálem skončilo a každého dalšího jsem dělal už jen z originálu.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Záleží taky na SW, který výrobce nahrál do jednotky. Toto mi napsali z Jaegeru na dotaz jestli mi jednotka půjde na mého Passata: "Modul 321307 obsahuje specifický SW pro toto vozidlo. Pokud by osvětlení vozíku se sávajícím modulem se SW 1.7 nefungovalo, pak doporučuji přes firmu ELSA Group nebo VAPOL zakoupit nový modul 321307 se SW 3.1"
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Většinou mi všechny moduly chodili i bez dekódování v autě. Kolikrát bylo přijatelnější nekodovat a spokojit se s jednou chybou v gateway o špatném kódování, než kódování a pak se půl dne srat s tim, jak to musíš do všech jednotek přidávat a řešit že ti pořád ne palubě sviti hlášky o nefunkcnim holdhilderu, parkovakach, posilovaci, kameře atd. Zrovna naposledy jsem jager dělal a dekódování nebylo potřeba. Bacha na 13 pin, tuším že má v zásuvce dva mínusy a když je prohodis- nechodí to.
Naposledy upravil(a) dury2 dne 06 kvě 2025, 13:56, celkem upraveno 1 x.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec