Felicia 1.9d při jízdě čerpadlo snižuje výkon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Felicia 1.9d při jízdě čerpadlo snižuje výkon
Zkoušel jsem 0,4/0,5/0,6 jelikož po nastartování to hodnoty hodí třeba s 0,7 na 0,6 tak jsem zkoušel víc variant a stále nic. Do potenciometru jde stálých 5V (OK) zem (OK) z5 jde hodnota potenciometru do RJ a jde tam měřím totiž hodnoty přímo s RJ. Takže problém je nejspíš RJ ale to se mi úplně nezdá. Potenciometr stačí pobouchat nebo lehce zatlacit a změní třeba hodnotu s 0,52V na 0,62V( ne na stalo pouze jen při tom bouchnuti potom spadne z5 na 0,52V)měřím to v milivoltech takže přesně. A nic víc na tom řešit posle mě nejde. Proto jakékoliv rozumné nápady bych zkusil. Jelikož tam budu dávat mTD tak do toho nechci zbytečně investovat. I když nejspíš ta RJ stojí pár kaček na feldu. Ale s mojim štěstím se ukáže ze to bude potenciometr nebo naopak a nebo úplně neco jine. Není znát žádný problém při jízdě. Kolísání otáček a snižování výkonu způsoboval ten ventil volnoběžných otáček.
-
- Aktivista
a proč to řešíš když tam chceš dát td ????
Protože to nebude hned. Chvíli tam zůstane 1.9d ještě je na tom autě důležitější práce než motor. A mám rád když věc běží jak má.