Horní kryt rozvodu Passat 8

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
moers
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Horní kryt rozvodu Passat 8

Příspěvek od moers »

Zdar na b8 crbl TDI když sem měnil rozvody nešel shodit Horní kryt rozvodu ani za boha nakonec se to podařilo brání tomu část od PDF filtru viděl jsem že už se dá inovovaný krát který se nezastrkuje k pdfku měnil někdo této kryt?Za stávající? díky
Jirka.
Aktivista

Re: Horní kryt rozvodu Passat 8

Příspěvek od Jirka. »

Musíš vycuknout teplotní čidlo, pak povolit ten šroubek od té hliníkové teplotní ochrany a sundat ji z krytu. Pak to jde krásně, sice mě s tímhle přístupem serou, ale celý to je operace asi na 3 minuty, navrácení opačným postupem, nandat kryt, pak ochranu a pak čidlo. Přijde mi zbytečný kvůli tomu kupovat jiný kryt když další rozvody stejně budou za x let.
moers
Přispěvovatel

Příspěvek od moers »

To čidlo sem měl shozené i tak to šlo špatně šlo mě o to to předělat protože ten druhý kryt tam jde úplně samo
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

Musíš sundat ten hliníkovej plíšek. A nandat ho až po nandání krytu. Dělal jsem jich několik stovek tak to už mám postup celkem zmáklý. Ale na jiný kryt jsem to tedy nikdy nepředělával. Jinak ten inovovaný kryt seš si jistej že to je na crlb? Ty novější motory s adblue mají ten kryt dělený a ta část u dpf je oddělitelná, ale má vlastní šroubek, ten nebude u crlb kam zašroubovat. Stejně to mají EVO motory tam je navíc i šroub v tom horním krytu.
moers
Přispěvovatel

Příspěvek od moers »

Ano máš pravdu bez toho plíšků to jde dobře díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“