Ahoj,
sem tam se poslední dobou rozsvítí kontrolka motoru a diagnostika napíše žhavicí svíčka na 3. válci. Koukal jsem pod dekl a je to jediná, co má o drát víc. Předpokládám měření tlaku(?). Může způsobovat problém s touto svíčkou dlouhé točení než motor chytne? Někdy po x dnech chytne na drc, někdy točí cca. 4-5s. Je ale jedno jestli je teplo nebo zima, ranní nebo druhý odpolední start.
Je to 2020, 2.0tdi 110kW
Karoq tdi- dlouhé starty - žhavicí svíčka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Karoq tdi- dlouhé starty - žhavicí svíčka
Jo je to divný ale je to tím žhavičem. A vyměň je rovnou všechny. Tento týden sem je dělal na 0ct3 a sup3. Taky kontrolka motoru a občas delší start
Jojo celkem to odchází a nestojí to zrovna málo ( myslím v porovnání s klasickou žhavkou za 350 korun )
Dělá to ten žhavič muj sup to měl stejně.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Ahoj, Kolik ma ohmu ta zhavka ?boobika píše: ↑11 říj 2025, 21:49 Ahoj,
sem tam se poslední dobou rozsvítí kontrolka motoru a diagnostika napíše žhavicí svíčka na 3. válci. Koukal jsem pod dekl a je to jediná, co má o drát víc. Předpokládám měření tlaku(?). Může způsobovat problém s touto svíčkou dlouhé točení než motor chytne? Někdy po x dnech chytne na drc, někdy točí cca. 4-5s. Je ale jedno jestli je teplo nebo zima, ranní nebo druhý odpolední start.
Je to 2020, 2.0tdi 110kW
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
-
slovacek.milos
- Aktivista
mě by zas zajímalo jak ta žhavka měří tlak, ale téma na ko..., žhavka u cri a dlouhý start když je teplo to nedává smysl
Normálně je v ní senzor tlaku a není napojena na jeden drát ale myslím na 3 nebo 4