Po výmene prednej nápravy na Passate mi začalo trochu blbnúť ABS.
Pri bežnom alebo prudšom brzdení je všetko OK, avšak pri jemnom zatlačení na pedál(v malej rýchlosti) sa ozve motorček(alebo čo to tam je) ABS a cítim, že ABS pracuje.
Neviete mi niekto poradiť, v čom môže byť chyba? Určite je však chyba niekde v ABS systéme, pretože po vybratí poistky k ABS to už nerobí.
Skorý nástup ABS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak toto riešim už dost dlhu dobu, vymenil som aj predne snimče ABS a robi mi to stale dal som to na Vag a pri brzdeni ked začne spuštat ABS som zistil že lavy zadny rata o 1km viac ako ostatne tak vymenim oba zadne snimače a malo by to prestat. Inam vpredu som skušal meniť vzdialenost snimača od klbu ale nemalo to vplyv na nič bud to nemalo kontakt alebo hej a blblo to furt. Ked vymenim dám vedieť ako to dopadlo.
U mňa bolo všetko v poriadku, začalo to robiť až po tom, ako sme nemohli vymeniť kosti nápravy kvôli zahrdzavenému šróbu. Po tomto sme museli rozobrať celý ľavý predný náboj kolesa a odlisovať to mimo auta. Po spätnom nahodení dielov to začalo robiť.wintrej píše:Tak toto riešim už dost dlhu dobu, vymenil som aj predne snimče ABS a robi mi to stale dal som to na Vag a pri brzdeni ked začne spuštat ABS som zistil že lavy zadny rata o 1km viac ako ostatne tak vymenim oba zadne snimače a malo by to prestat. Inam vpredu som skušal meniť vzdialenost snimača od klbu ale nemalo to vplyv na nič bud to nemalo kontakt alebo hej a blblo to furt. Ked vymenim dám vedieť ako to dopadlo.
Nemôže to byť v tom, že to bolo nesprávne urobené? Robil to profesionál, takže si myslím, že to urobil najlepšie ako mohol, ale čo keď....