Kontrolka ručnej brzdy O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kontrolka ručnej brzdy O1
Zdravim,mam problem na O1 1.9 sdi r.v.02 facelift,budiky polodot. Prestala mi svietit signalizacia zatiahnutej rucnej brzdy,spinac ok,testovane cez vag,kontrolka sa nerozsvieti. Predpokladam ze tam je ledka,vie niekto aka?pripadne niekto zapadne slovensko okolie Senice, co by mi to vedel na pockanie vymenit?
Re: Kontrolka ručnej brzdy O1
Nebude spíše uvolněný pin v konektoru?
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
slovacek.milos
- Aktivista
pokud si myslíš že nějaká ledka tak vag přístrojová deska a kontrola akčních členů, tam zjistíš zda ti svítí brzda, pak zjistit zda je tam vůbec přizpůsobená
Este raz,vagom som kontroloval ledky a na rucnej vobec nesvieti,ak by bol zly kontakt na rucnej tak vag ju rozsvieti,takisto aj po zapnuti klucika by sa na chvilu rozsvietila
-
slovacek.milos
- Aktivista
já jsem ani nečetl ani neslyšel že by se ta ledka pokazila, osobně bych si našel na netu postup při opravě padajících ručiček octavia I, podle toho přístrojovku rozebral a tu ledku proměřil, případně z druhého komponentu přeletoval ,
nikdy jsem to nedělal a třeba padající ručičky jsem tu měl naposledy tak před šesti lety
nikdy jsem to nedělal a třeba padající ručičky jsem tu měl naposledy tak před šesti lety
Když bude pin v budíkách nebo v konektoru budíku tak ti to vag ani kliček nerozsvítí.
Ledku v budíkách O1 jsem viděl vadnou jednou jedinkrát na blinkry kvůli špatné montáži dodělávaného DO.
Ledku v budíkách O1 jsem viděl vadnou jednou jedinkrát na blinkry kvůli špatné montáži dodělávaného DO.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K