Potkan SUP III CRLB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Potkan SUP III CRLB
Kluci kámošovi se stala taková nemilá věc, plánoval dělat rozvody a než se k tomu rozhoupal,auto potkaný, no je to fakt pech - najeto rovných 211tis.km
Dá se to vyřešit jinak než výměnou modulu vaček za nový ? Nedokáže to někdo opravit ? Myslím jako usadit ty vačky zpátky? Když mu řeknu tu cenu za nový modul tak půjde do kolen, se starými těmito díly víme jak to je, koupit nějakou potvoru a pak laborovat proč to nestartuje nebo to zakopává se mi moc nechce...
díky
Dá se to vyřešit jinak než výměnou modulu vaček za nový ? Nedokáže to někdo opravit ? Myslím jako usadit ty vačky zpátky? Když mu řeknu tu cenu za nový modul tak půjde do kolen, se starými těmito díly víme jak to je, koupit nějakou potvoru a pak laborovat proč to nestartuje nebo to zakopává se mi moc nechce...
díky
Re: Potkan SUP III CRLB
Nejsem stavu se vyznat v tom čísle toho modulu, uvádějí 04L103044P,Q nebo M a někde zase pod úplně jiným číslem tak abych věděl co shánět nebo na jakých motorech to všude bylo
Je to stejný i z 1.6TDi např. CXXB ale i 2.0TDi 140kw DFCA,CFHA apod. , nerad bych koupil něco co bude k ničemu že..
Je to stejný i z 1.6TDi např. CXXB ale i 2.0TDi 140kw DFCA,CFHA apod. , nerad bych koupil něco co bude k ničemu že..
Romane víš jak se to říká? Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Měl jsem to u kámoše to samý. Výměna oleje a říká ted auto potřebuju, dám ti vědět. Další olej atd. Pak volá že předjížděl auto a přestalo to jet. , říkám sundej kryt z rozvodu....on žádný řemen tu není. Měl to pod stromeček, dělal jsem to mezi svátkama. Ale bylo to PDéčko.
Scala 1.6 Tdi 85kw rv22
Audi Q5 2021 140kw-manuál
Audi Q5 2021 140kw-manuál
No já bych nevěřil tomu že 1000km po intervalu to prdne... 
Aj dřív.. já řešil.karoqa neměl ani kilo. Z řemenu odpáraný 1cm po celé délce a ten prošel pod ním a hop.... O 4 zuby. Úsměvné bylo že to normálně dojelo jen svítila kontrolka motoru. V závadách synchronizace Vacka klika. Dalo se to na přípravky a rachot. Tak zpátky o 4 zuby a motor jel jak hodinky. Dal se modul a auto jezdí dál. Ani vahadla nebyly popraskané.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
slovacek.milos
- Aktivista
o víře to není, za poslední období třeba OIII 110 kW vodní pumpa 150 t a je tam servis tuším 220, puretech tři týdny po časovém intervalu urvaný řemen, naposledy dacia 1,4 servisní interval pět let a vydržel 18 let,
jinak hlavy neřeším zavezu borcovi do hodonína opraví co je potřeba
A nemá výměnu VW 150t km nebo 5 let?
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
sup má 210 tisíc ale ne výměnu jen kontrolu. romane co se přidřelo pumpa nebo kladka?
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI Škoda Superb 2,0TDI
Akože nechávat rozvody 200tis je dobrý hazard aj ked má takto predpísané. Vetšinou to lehne okolo 170tis na vodnu pumpu
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Já ještě nevím měl jen sundanej dekl a na řemenu chyběly zuby a motá to jak šicí stroj a nechytne samozřejmě takže myslím že je jasno
Pravda, pump už jsem pár taky měnil, ono těch 210tis.km je fakt dost no...
Pravda, pump už jsem pár taky měnil, ono těch 210tis.km je fakt dost no...
-
slovacek.milos
- Aktivista
nejhorší je jak je ta kvalita kolísavá, dělal jsem ted nějkýho passata a byli tam původní rozvody 380t a nic se nestalo. Pak přijede auto 80t a píská mu kladka jak kráva.
Je to hrozný no

Zrovna řeším na 1,6tdi, stejnej modul vaček, vačky hnutý, koniky rozlámaný. Snad aspon ventily budou ok