Zdravim, riesim teraz problem kamaratovom passate b6 2.0tdi kod motora BRT ze mu vyhodilo kontrolku zhavenia a po napichnuti na diagnostiku vypisal chybu s diferencnym snimacom.
Skontrolovali sme komplet kabelaz az k RJ motora. Mala by byt ok. Vymenili sme aj snimac origo. Ale zatial ziadna zmena.
Pri starom snimaci mi ukazovalo hodnotu diferencneho tlaku stale 0 mBar a odchylku -43mBar. Novy to iste.
Este ho mam v plane znova adaptovat ale je to velmi divne ze to ukazuje stale nulu.
Mal niekto skusenost s takymto niecim ? Pred asi 1000km tam bolo robene turbo a DPF sa cistilo.
Passat b6 BRT diferencny snimac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat b6 BRT diferencny snimac
- Přílohy
-
- att.yit_2P-2JrtQfAcLQMZ47o_rnqvvGDKQTrChYW7P004.jpeg (120.68 KiB) Zobrazeno 550 x
Re: Passat b6 BRT diferencny snimac
Hadice ke snímači je průchozí?
Výrobce snímače + adaptace
Výrobce snímače + adaptace
Re: Passat b6 BRT diferencny snimac
Skusili sme ich prefuknut a boli ciste.
Dal som original snimac ktory tam podla VINka patri. Bol tam nejaky original s inym vyrobnym cislom.
Adaptoval som ho a hned pekne ukazoval. Aj sa podarila bez problemu regeneracia.
Tak uvidim ci to uz bude v poriadku.
Dal som original snimac ktory tam podla VINka patri. Bol tam nejaky original s inym vyrobnym cislom.
Adaptoval som ho a hned pekne ukazoval. Aj sa podarila bez problemu regeneracia.
Tak uvidim ci to uz bude v poriadku.