G4 špatně topí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: G4 špatně topí
Mi se teď projevil radiátor tak že se po zahřátí sklo zamlžilo tak že nešlo ani ofouknout. A setřít to stěrkou taky nešlo. Lízat jsem mohl jak štěrku tak okno a nic sladkého nebylo. Ani smrad po fridexu nebyl. Ale já věděl že jsem ho asi škrábnul nožem když jsem dělal díru pro PTC. Zajímavé že začal téct až po týdnu.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
dodělávals ptc do O3 ?
Na případnou výměnu toho radiotoru, musí celé topení ven, nebo se to dá udělat na autě bez vypouštění klimy?
S palubovkou dolů samozřejmě počítám, jen bych se vypouštění klimy rád vyhnul, protože je to pro mne s mojí pracovní dobou dost komplikované.
S palubovkou dolů samozřejmě počítám, jen bych se vypouštění klimy rád vyhnul, protože je to pro mne s mojí pracovní dobou dost komplikované.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Ztrácí se ti chladicí kapalina?
Jestli je g4 jak o1, tak to musíš nechat odsát. Ono se té chladící kapaliny zas tak moc ztratit nemusí aby to mlžilo okno. Já to v nádobce ani nepoznal.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Od výměny hlavy sice pokles pozoruji, ale né nijak dramitcký spíš naprosto minimální, ale co mi začalo topení mlžit jsem se nekoukal a palubní PC zatím mlčí, takže asi žádné drama.
Tome takže odsát a celý ten box s radiátorem a výparníkem musí ven z auta?
Tome takže odsát a celý ten box s radiátorem a výparníkem musí ven z auta?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přeji hezký večer. Měl bych velkou prosbu. Mám GIV4 1.9 pd 74 kW, manuální klimatizace. Před měsícem jsem vyměnil radiátor topení, chladič, termostat, kabinový filtr, komplet rozvody a jako velké finále vyndal palubku rozebral celé těleso topení a opravil klapky uvnitř. Nicméně! Ten golf je nevděčný a stále netopí
, nebo respektive topí ale né hned jako tomu bylo dříve. Když jedu ráno do práce tak i po ohřátí motoru na 90 stupňů z výdechů fouká vlažný vzduch. Když zastavím abych koupil snídani tak po nastartování začne topit že se v autě nedá vydržet jaké je tam horko. To samé dělá když jedu domů. Stačí někde zastavit chcípnout motor nechat chvíli odstát a opětovném nastartování začne topit. Při teplotě nad 10 stupňů topí jak má. Včera sem ještě dával nový termostat a dneska ráno žádná změna nenastala.Poradí někdo co s tím ? Už nevím co ještě udělat. Moc děkuji za případné rady
Golf IV 2000 1.9PD 74Kw ATD 
-
slovacek.milos
- Aktivista
je to už starý kůň po krátkém zápřahu potřebuje odpočinout a pak ti zatopí
sdělej tu malou hadičku co ti vede nahoře do expansky a foukni do ní, de v pohodě profouknout?
sdělej tu malou hadičku co ti vede nahoře do expansky a foukni do ní, de v pohodě profouknout?
Děkuji za tip. Zítra zkusím profouknout všechny slabé hadičky. Jinak ano starý kůň to je, ale abych byl upřímný stará Škoda 120 (která nějak extra netopila) mi topila lépe než Golf poslední 2 roky
Hadičky profouknuté, žádný bordel z nich nešel. Když sem vypouštěl vodu z chladiče tak tekla studená. Je to normální po 40ti kilometrech jízdy ? Mám zaslepený otvor v nárazníku pod značkou a naivně sem si myslel že to pomůže 
-
slovacek.milos
- Aktivista
chladič od podzimu do jara nepotřebuješ
- martinsidlo
- Aktivista
V zimě ti ani pořádně neotevře termostat,chladič ledový. Když si nebudeš topit,bude teplý. Chceš spotřebu ? Nafťáka.Chceš teplo ? Benziňáka.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Vždy topil výborně i když je to nafta. Koupím nový termostat třeba se to zlepší.
-
slovacek.milos
- Aktivista
ještě do expansky jestli to de profouknout?