LONG LIFE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
LONG LIFE
AHOJ KLUCI MAM NA PASSATU NASTAVENÍ PRO PRO LONG LIFE.pRY SI TO TO CIDLO CO JE V OLEJ.VANE HLIDA KVALITU A MNOZSTVI OLEJE A BERE Z TOHO UDAJE PRO JEDNOTKU NEBO CO A POKUD TAM NELEJU KLASIKU TAK TO BUDE HLASIT CHUBU PROTOZE TO NASTAVENI JE LONG LIFE.MOC TOMU NEVERIM I KDYZ MI TO TVRDILY VE VW.JENZE TAM NECHCI LEJT OLEJE ZA STRASNY PENIZE A CHI PREJIT NA KLASIKU S VYMENOU PO 10 -15tkm.kDE SE TO NASTAVENI DA ZMENIT?TUSITE TO NEKDO NEBO JE TO BLBOST.DIKY MOC 

- patrik.kloucek
- Aktivista
Přesně tak - pokud servisní interval vynuluješ pomocí tlačítek na přístrojích, máš budíky přenastavené na pevný servisní interval 15.000 km nebo 1 rok. TOG čidlo v olejové vaně nyní pouze hlídá hladinu oleje (žlutá kontrolka oleje), ale jiné údaje přístroje nezpracovávají.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
-
- Nováček
- patrik.kloucek
- Aktivista
tak jsem ted zkousel to prenastavit pres budiky....zmacknu cudl otocim klickem a napsalo mi to SERVICE JETZ12skvarka píše:nejsem si jistej jestli kdyz je budik nakodovanej na long life tak asi nejde vynulovat pres cudliky ale jenom pres diagnostiku...........aspon tedy ty co jsem delal tak to tak bylo
mluvim tedy o passatu

Muzete mi prosim nekdo presne popsat jak to pomoci vagu prekodovat?Nerad bych neco pokazil.
Jinak dalsi problem je s tim nemeckym hlasenim...ma to jit nastavit vag-em ale pri zadani kanalu a zmene cisla to vyhodí chybu.Pry by to melo jit vagem co beha pod DOS em....je to nejaka starsi verze.....nemate ji prosim nekdo?Diky moc za rady a pomoc.

- patrik.kloucek
- Aktivista
U vozidel s údržbou "longlife" lze servisní ukazatel vynulovat jen diagnostickým přístrojem VW. Vynulování tlačítkem v přístrojové desce přepne flexibilní ukazatel na "neflexibilní". A ještě je tady postup: vypneme zapalování, stiskneme tlačítko vedle rychloměru a držíme. Zapneme zapalování a tlačítko pustíme. V počitadle ujetých kilometrů se objeví "service OEL" Tento ukazatel vynulujeme. Pro přepnutí na "service INSP" tlačítko ještě jednou stiskneme. Nuluje se tlačítkem u hodin otočením doprava. Je to opsané z chytré knížky