BRZDY - Upgrade
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zvadly mi jen jednou, hned jsem to řešil výměnou, ale brždění kolem 160 bylo naprosto v pohodě s těma lepšíma destičkama budou stačit. Mě netečou, ale prý tečou, když jim dáš čočku a neschladíš je..Ta guma prostě nevydrží, ani se nedivim při tý teplotě..Sada stála kolem 35tis a fakt si nestěžuju. 3x plný brždění z 230 na cca 80 bez známky únavy.Taky tě vyhnaly při montáži z dílny?
oni nemaj rádi, když jim někdo kouká přes rameno(ostatně jako každej), tak mě vždycky slušně požádali, abych se za hod'ku vrátil až to budou mít namontovaný..Taky se mi nechtělo dávat 35, ale vzájmu auta a orgánů jsem si raději připlatil, při maximálce přijde krizovka a co s unavenejma brzdama?No hlavně, že jsou všichni spokojený!
He he, no tak to máš pravdu, taky jsou koukal přes rameno. Je to moje auto a chci vidět, jak na tom pracujou, ale celou dobu se mi tam taky nechtělo bejt, tak jsem mu dal trochu soukromi
. No ja nejsem zadnej zavodnik, ale obcas je potreba zabrzdit o něco dřív, než serie, tak myslim,že pro můj účel budou maximálně vyhovovat
RE: Tak to me prijde jako blbost, uz jsem parkrat brzdil z 200 na 100..na dalnici celkem bezne, kazdy to asi zna a nic se nezkroutilo .....pred rokem sem se svezl se seriovou ORS na okruhu a sice byly zakaleny, ale prezily v pohode.... Pokud vetsi tak se daji jeste z GIV R32 17"palcove predek je tusim 330 jako ma movesko ...ale uz zase 17zimaky....Lusťa píše:O brzdách RS jsem taky přemýšel, ale pak mi pár lidí řeklo,že se jim poměrně brzo zkroutily kotouče. Tak jsem prostě vzal tohle a zatim spokojenost. Uvidíme časem
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

tieto problemy boli v minulosti, ale teraz sa zmenila technologia vyroby aj brzdicou aj kotucov. Takze zatial v pohode co sa tryka kvality prevedenia. mame ich namontovane na viacerych vozoch a zatial v pohode. z nicim nieje proble.Lusťa píše:takže cena za tuhle sadu se 330mm kotoučem byla 35 000,-.
neměl jsi problém,že ti někde tekla brzdovka na třmenu? Třeba u odvzdušňovacího šroubu nebo u pístku?
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Jsi asi musel měnit těhlice že jo?mvolesko píše:ja si an brzdy taky neztezuju , akorad ted jeste resim zadni brzdy taky od firmy Marjan http://www.marijan.cz zatim teda cekam na adaptery zadni kotouc bude 312mm
predek je ted 334x32
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm