Prvy start trva dlho : Vyriesene !!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja som mal podobny problem a ciastocne pomohlo posunutie predvstreku trocha vyssie a dost pomohlo vybratie, vycistenie a premazanie startera. takze pre start v zime je dolezity predvstrek ale dolezitejsia je rychlost akou dokaze otacat starter motorom.. cim vyssia, tym lepsi start
Audi A6, 3.0TDi AvantQ, BMK 165kW@220kW, VW Touran, 1.9TDi, BKC 77kW@96kW, '06
Tak predstrek bol zvyseny no nejako to neovplivnilo Rano bolo -1,5C Nevsimol som si zmenu Ale jednu zmenu som si vsimol
Palubnz mi zacal po tom nastavovani predstreku ukazovat bludy na volnobeh Ak za jazdy dam neutral velmi pomaly ide dole hodnota momentalnej spotreby Ak aj nejakzm sposobom zide na normalnu hodnotu 0,5L - 0,6 L tak pomaly sa zvysuje Naskakuje to po desatinach nahor Co tam mohol mechanik posr...t?
Super vyrobyl mi dalsi problem?????????/ Ako to odstranit?
Palubnz mi zacal po tom nastavovani predstreku ukazovat bludy na volnobeh Ak za jazdy dam neutral velmi pomaly ide dole hodnota momentalnej spotreby Ak aj nejakzm sposobom zide na normalnu hodnotu 0,5L - 0,6 L tak pomaly sa zvysuje Naskakuje to po desatinach nahor Co tam mohol mechanik posr...t?
Super vyrobyl mi dalsi problem?????????/ Ako to odstranit?
T, co si ja myslim, je na palivovom filtri hore, a cidlo teploty myslim zboku na motorehakan20 píše:A nevedel by niekto porobyt nejake foto, kde sa napr. to "T", abo čidlo teploty kvapaliny nachadza?? Mam Passata asik pol roka a este sa neviem dobre orientovat v motore.. Diq
Octavia Combi 90 -> 125k ALH, 2004
No tak toto ti budme vediet povedat koncom tyzdne dnes idem aj ja na nastavenie predvstreku a rano hnde uvidim co to spravy ak ani toto nepomoze davam spatny ventil a uvidim co to spravy... hned ako budem vedet vysledky tak podam hlaseniemidra píše:Skusim este zohnat pumpicku so spatnym ventilom a tak budem vediet lokalizovat ci je fakt problem s dodavkou paliva Co vy na to???
to alino2: ja mam presne ten problem ktory si spominal rano to ledva ledva natocim, ked uz bezi tak na volnobehu je to OK ale akonahla mu pridam tak okolo 2000 alebo 3000 otacok tak ked uvolnim nohu z plynu auto okamzite zdochen alebo sa cele roztrase a ide len na dva alebo tri valce.... nevies potom poradit co by mohlo mat za pricinu nedostatok pritoku paliva? MOzno fakt ten spatny ventil pomoze.....
Tak pani Ja mam uz aj predstrek paliva zdvihnuty nic sa neudialo Bez zmien Tak este som si povedal ze pridam dalsi spatny ventil Aj som to vcera zohnal a namontoval Ocakaval som rano ze to bude ok No na moje prekvapenie nic Pani vobec nic Stale ten start po dlhsomm stani je o nicom Tak uz fakt len rozhodit motor? Co sa mi nezda Keby bolo nieco s ventilmi tak to je problem pri kazdom starte nie?? Co za mechanikov mame na slovensku ked tento problem ako vidim mate viacery a nie a nie ho poriesit""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsak ventily sa daju skontrolovat aj bez demontaze hlavy.midra píše:Tak pani Ja mam uz aj predstrek paliva zdvihnuty nic sa neudialo Bez zmien Tak este som si povedal ze pridam dalsi spatny ventil Aj som to vcera zohnal a namontoval Ocakaval som rano ze to bude ok No na moje prekvapenie nic Pani vobec nic Stale ten start po dlhsomm stani je o nicom Tak uz fakt len rozhodit motor? Co sa mi nezda Keby bolo nieco s ventilmi tak to je problem pri kazdom starte nie?? Co za mechanikov mame na slovensku ked tento problem ako vidim mate viacery a nie a nie ho poriesit""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kontroloval si uz kompresne tlaky?
A co teoria, ze studeny motor este nie je dotesneny olejom, a preto to nechce hned naskocit?
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Pani tak som odpojil meranie tepl.paliva Rano bolo -1C Zhavilo cca 20sekund Potom som startol Motor chytil asi ked pocitate 1,2 a na 3 bezal Sice ten nabeh nebol hned tak cisty ale asi do 2 sekund to bolo ok tak co teraz? Neviem ale asi bude dobre pre istotu dat preverit ci vsetky zhavice zhavia aj napriek tomu ze su nove A to som pri tak malom mraze cakal pokial kontrolka nezhasne Co navrhujete???
Odpoved na tuto otazku mas na strane 4 od Slavkova skus VAGOM predlzit dobu zhavenia a skontrolovat hodnoty z cidla teplty ci neblbne..midra píše:Pani tak som odpojil meranie tepl.paliva Rano bolo -1C Zhavilo cca 20sekund Potom som startol Motor chytil asi ked pocitate 1,2 a na 3 bezal Sice ten nabeh nebol hned tak cisty ale asi do 2 sekund to bolo ok tak co teraz? Neviem ale asi bude dobre pre istotu dat preverit ci vsetky zhavice zhavia aj napriek tomu ze su nove A to som pri tak malom mraze cakal pokial kontrolka nezhasne Co navrhujete???