mne to začne dymiť tak na šedo modro ked naštartujem tak za minutu a potom kým sa to uplne nezohreje na 90 tak ked viacej pridám na modro skor,po štarte ked idem tak ked viacej pridám tak modrý dym to je asi turbo čo?
mne ak načtartujem tak chvílku nič za asi 30s ide šedý dym a ked idem na takom studenšom motore a pridám tak úplna modrá clona na celej ceste ,ked je zohriate na 90 tak pri normálnom jazdení až tak nie ale pri svižnejšom zase ale dymý to v podstate stále ale najviac ked motor neni až tak zohriaty tak 5min po štarte
ja mam tiez podobny problem, rano to na bielo dymí a smrdí po nespálenej nafte jak liazka. Myslel som na zhavice, ale ono to trochu podymuje az pokial nie je motor uplne zohriaty. motor je to 1Z bez katu. Co by to este mohlo byt? ze by trysky?
Tomasvw píše:ja mam tiez podobny problem, rano to na bielo dymí a smrdí po nespálenej nafte jak liazka. Myslel som na zhavice, ale ono to trochu podymuje az pokial nie je motor uplne zohriaty. motor je to 1Z bez katu. Co by to este mohlo byt? ze by trysky?
No, me to kourilo a smrdelo po nespalene nafte, kdyz jsem mel spatne predvstrik. A nastaveni predvstriku zas tak moc nestalo...
Tomasvw píše:ja mam tiez podobny problem, rano to na bielo dymí a smrdí po nespálenej nafte jak liazka. Myslel som na zhavice, ale ono to trochu podymuje az pokial nie je motor uplne zohriaty. motor je to 1Z bez katu. Co by to este mohlo byt? ze by trysky?
ja tiež neviem ešte idem cez týžden ku karolovi skúsiť vymenit vstreky tak ak to nie tak asi turbo bude