Peugeot Laser 6.5.0/AP1u 1/2006

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

joe
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od joe »

ipo Boss píše:
joe píše:ipo Boss,
ak je to disketa z toho povodneho torrentu, tak ta je nefunkcna.
tu je funkcna.

http://rapidshare.com/files/57502557/key_diskette.rar
Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem
hlistu nemam a ani nechcem mat :)
tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy...
ipo Boss
Sběrač informací

Příspěvek od ipo Boss »

joe píše:
ipo Boss píše:
joe píše:ipo Boss,
ak je to disketa z toho povodneho torrentu, tak ta je nefunkcna.
tu je funkcna.

http://rapidshare.com/files/57502557/key_diskette.rar
Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem
tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy...
Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

ipo Boss píše:
joe píše:
ipo Boss píše: Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem
Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno.
ak je moznost, nastav kompatibilitu s win95/98...
dz
Nováček

Příspěvek od dz »

Vše funguje, ale chtělo by to nějaký návod jak to používat (není to moc přehledné).
Datum jsem upravil přes ovládací panel ;)
Disketu mít nemusíte stačí mít jednotku (flashku, čtečku apod.) a ji přiřadit pismeno A.
casual51
Nováček

Příspěvek od casual51 »

Vsetko som zvladol nainstalovat v pohode, ale po spusteni
mi to vyhodi hlasku SOME INFORMATIONS ARE NOT IN THE DVD infos.ini FILE .. a mam na vyber stlacit OK alebo HELP..... ak dam OK tak sa vsetko zavre a hodi ma spat na plochu windowsu. Ak dam HELP tak mi "poradi" vymenit vybrat DVD a bymenit za ine.

Stretol sa s tymto uz niekto..???

Prosim o pomoc uz som bezradny.
Toretto09
Nováček

Příspěvek od Toretto09 »

nemohl by nekdo prosim prelozit ten navod ja totiz neumim anglicky dekuji moc :(
volvo4ever FH16 best truck
SHAKAL007
Nováček

Příspěvek od SHAKAL007 »

Mám napsanej a přeloženej návod pro Laserteka, pokud to někdo chce ozvěte se mi na SZ nebo ICQ ( 320832414) a já Vám to pošlu, mám ho sice pro Citroena (07/2006) ale mělo by to být stejné, či velice podobné. Mám tam napsány úpravy jak pro Windows Vista ( pod kterým jedu sám a bez problémů) tak i pro Win XP, je to taktéž verze s disketou. Pokud by byl zájem můžu poslat i návod na imaginární disketu, ale to tu už výše je napsáno.
jurek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jurek »

Peugeot a Citroen spojitost PSA PEUGEOT PLANET A CITROEN PROXIA3 super diagnostika děla všechno to co servis cena kompletu je 50000kč komplet obsahuje notebook nainstalovany program peugeot PLANET a citroen PROXIA3 originalni diagnostika PSA
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“