Obsah fóra Dieselpower forum
Obsah fóra Dieselpower forum Přihlášení Registrace FAQ Seznam uživatelů Hledat

Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět » Peugeot Laser 6.5.0/AP1u 1/2006 Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma 
PříspěvekZaslal: po září 24, 2007 8:07 pm Citovat
joe
Přispěvovatel

ipo Boss napsal:
joe napsal:
ipo Boss,
ak je to disketa z toho povodneho torrentu, tak ta je nefunkcna.
tu je funkcna.

http://rapidshare.com/files/57502557/key_diskette.rar

Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem

hlistu nemam a ani nechcem mat Smile
tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 12:02 pm Citovat
ipo Boss
Sběrač informací

joe napsal:
ipo Boss napsal:
joe napsal:
ipo Boss,
tu je funkcna.

Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem

tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy...

Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PříspěvekZaslal: út září 25, 2007 12:26 pm Citovat
joe
Přispěvovatel

ipo Boss napsal:
joe napsal:
ipo Boss napsal:
joe napsal:
ipo Boss,
tu je funkcna.

Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno.

ak je moznost, nastav kompatibilitu s win95/98...
PříspěvekZaslal: čt říjen 11, 2007 8:08 pm Citovat
dz
Nováček

Vše funguje, ale chtělo by to nějaký návod jak to používat (není to moc přehledné).
Datum jsem upravil přes ovládací panel Mrknutí
Disketu mít nemusíte stačí mít jednotku (flashku, čtečku apod.) a ji přiřadit pismeno A.
PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 10:55 pm Citovat
casual51
Nováček

Vsetko som zvladol nainstalovat v pohode, ale po spusteni
mi to vyhodi hlasku SOME INFORMATIONS ARE NOT IN THE DVD infos.ini FILE .. a mam na vyber stlacit OK alebo HELP..... ak dam OK tak sa vsetko zavre a hodi ma spat na plochu windowsu. Ak dam HELP tak mi "poradi" vymenit vybrat DVD a bymenit za ine.

Stretol sa s tymto uz niekto..???

Prosim o pomoc uz som bezradny.
PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2007 12:03 pm Citovat
Toretto09
Nováček

nemohl by nekdo prosim prelozit ten navod ja totiz neumim anglicky dekuji moc Smutný

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2007 8:22 pm Citovat
SHAKAL007
Nováček

Mám napsanej a přeloženej návod pro Laserteka, pokud to někdo chce ozvěte se mi na SZ nebo ICQ ( 320832414) a já Vám to pošlu, mám ho sice pro Citroena (07/2006) ale mělo by to být stejné, či velice podobné. Mám tam napsány úpravy jak pro Windows Vista ( pod kterým jedu sám a bez problémů) tak i pro Win XP, je to taktéž verze s disketou. Pokud by byl zájem můžu poslat i návod na imaginární disketu, ale to tu už výše je napsáno.
PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2008 6:34 pm Citovat
jurek
Přispěvovatel

Peugeot a Citroen spojitost PSA PEUGEOT PLANET A CITROEN PROXIA3 super diagnostika děla všechno to co servis cena kompletu je 50000kč komplet obsahuje notebook nainstalovany program peugeot PLANET a citroen PROXIA3 originalni diagnostika PSA
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Peugeot Laser 6.5.0/AP1u 1/2006
 Obsah fóra Dieselpower forum » Autodiagnostika/Software/Elektro svět