|
|
 |
Zaslal: po září 24, 2007 8:07 pm |
|
|
| joe |
| Přispěvovatel |
|
 |
| Založen: 22.12.2006 |
| Příspěvky: 577 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ipo Boss napsal: |
Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem |
hlistu nemam a ani nechcem mat
tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy... |
|
|
|
|
 | |  |
Zaslal: út září 25, 2007 12:02 pm |
|
|
| ipo Boss |
| Sběrač informací |
|
 |
| Založen: 27.5.2007 |
| Příspěvky: 34 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| joe napsal: | | ipo Boss napsal: |
Akoze nainstalovat mi to islo. isiel som podla toho navodu co som sem daval posledne. len pod vistou mi to nechce slapat. mozne je aj niekde inde problem |
tento program je kompilovany pre win95/98... jehovista si s nim asi neporadi, uz XP ma problemy... |
Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno. |
|
|
|
|
 | |  |
Zaslal: út září 25, 2007 12:26 pm |
|
|
| joe |
| Přispěvovatel |
|
 |
| Založen: 22.12.2006 |
| Příspěvky: 577 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ipo Boss napsal: | | joe napsal: | | ipo Boss napsal: |
Ked si das vlastnosti na exe subor, tak tam sa da nastavit kompatibilita so systemom . Ak mam problem s dakym programom pod vistou hned idem po tom a vacsinou nastavim kopatibilitu s XP SP2 a vsetko ide bez problemov. Ale pri peugeuto to nejde.. mozno som daco spravil zle je... no neviem ale to je jedno. |
ak je moznost, nastav kompatibilitu s win95/98... |
|
|
|
|
 | |  |
Zaslal: čt říjen 11, 2007 8:08 pm |
|
|
| dz |
| Nováček |
|
 |
| Založen: 22.9.2007 |
| Příspěvky: 4 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vše funguje, ale chtělo by to nějaký návod jak to používat (není to moc přehledné).
Datum jsem upravil přes ovládací panel
Disketu mít nemusíte stačí mít jednotku (flashku, čtečku apod.) a ji přiřadit pismeno A. |
|
|
|
|
Zaslal: ne listopad 11, 2007 10:55 pm |
|
|
| casual51 |
| Nováček |
|
 |
| Založen: 11.11.2007 |
| Příspěvky: 1 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Vsetko som zvladol nainstalovat v pohode, ale po spusteni
mi to vyhodi hlasku SOME INFORMATIONS ARE NOT IN THE DVD infos.ini FILE .. a mam na vyber stlacit OK alebo HELP..... ak dam OK tak sa vsetko zavre a hodi ma spat na plochu windowsu. Ak dam HELP tak mi "poradi" vymenit vybrat DVD a bymenit za ine.
Stretol sa s tymto uz niekto..???
Prosim o pomoc uz som bezradny. |
|
|
|
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 12:03 pm |
|
|
| Toretto09 |
| Nováček |
|
 |
| Založen: 25.11.2007 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nemohl by nekdo prosim prelozit ten navod ja totiz neumim anglicky dekuji moc  |
|
_________________ volvo4ever FH16 best truck |
|
|
|
Zaslal: út listopad 27, 2007 8:22 pm |
|
|
| SHAKAL007 |
| Nováček |
|
 |
| Založen: 27.11.2007 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mám napsanej a přeloženej návod pro Laserteka, pokud to někdo chce ozvěte se mi na SZ nebo ICQ ( 320832414) a já Vám to pošlu, mám ho sice pro Citroena (07/2006) ale mělo by to být stejné, či velice podobné. Mám tam napsány úpravy jak pro Windows Vista ( pod kterým jedu sám a bez problémů) tak i pro Win XP, je to taktéž verze s disketou. Pokud by byl zájem můžu poslat i návod na imaginární disketu, ale to tu už výše je napsáno. |
|
|
|
|
Zaslal: ne leden 13, 2008 6:34 pm |
|
|
| jurek |
| Přispěvovatel |
|
 |
| Založen: 13.1.2008 |
| Příspěvky: 156 |
| Bydliště: Ostrava |
|
|
 |
 |
 |
|
| Peugeot a Citroen spojitost PSA PEUGEOT PLANET A CITROEN PROXIA3 super diagnostika děla všechno to co servis cena kompletu je 50000kč komplet obsahuje notebook nainstalovany program peugeot PLANET a citroen PROXIA3 originalni diagnostika PSA |
|
|
|
|
|
|
| Copyright (c) 2005-2007 DIESELPOWER.CZ. Vsechna prava vyhrazena. |
|