Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
A co takhle zavolat do Hypermarketu? Myslíte že by nenabídli lepší cenu za těch 1000l ?mynames píše:nejhorsi je na tom to ze ceny delaji hypermarkety jsem volal do oleopetu co dlaji bohemku za kolik by ji prodali tak tisic litru a pan mi rekl 23,5 a ze se to kazdou chvili meni a ja mu rikam a jaktoze tesco dokaze dat cenu 15,9? a on mi na to rekl no jo pane ale ty sem jezdi kazdy tyden s 10ti nakladakama.... jooo... at ziji velkoodberatele
No spíš to je tím že v evropě vznikaly hrozne přebytky olejů,zemědělci dostávali dotace a tak byla nadprodukce,proto se prodával za dampingové ceny.Nyní se řepka povině přidává ve větším množství do nafty a tak je samozřejmé že je po řepce velká poptávka,a proto se asi už Brolia v Globusu za 13.90kč nedočkame...Zdenda píše:Ceně potravinářských olejů se neni co divit - dříve byly oleje dotovaný -starej reklamní trik. Dotujeme jednu věc, a když už tu lidi jsou, vyděláme na jiných věcech. To je stejný jako s rohlíkama v TESCU za korunu. Ale tenhle systém je založenej na dotování věcí, kterých nikdo nepotřebuje hodně, přestane to fungovat v momentě, když to jednotlivci začnou kupovat ve velkým, páč dotace ze strany hypermarketů shrábne bez reklamního užitku pár jednotlivců. Takže řepkovej olej za 13Kč (na beton podnákladová cena) už nebude nikdy.