problem - fabia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem - fabia
Programom Fabia c86 by GOPEL som len tak skusal na mojej fabii ako funguje ten program.Tak som skusil znizit kilometre o 10km.Najprv som dal Checking Dash version.Vypisalo mi to nejake veci.Do km som napisal hodnotu o 10 kilometrov mensiu ako som mal.A klikol som na tlacitko save EEPROM and write KM.Dlhsiu dobu tam vypisovalu eeprom hodnoty a nakoniec to tuklo a pozriem na pristrojovku.Na mieste kde su hodiny boli neuplne znaky, pristrojova doska cela vysvietena a vsetko piipalo.Skusal som vypnut klucik a zapnut, ale stale to iste, ani nastartovat sa teraz neda...Pomozete mi s tym PLS niekto?
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
PROGRAMATOR TACHO PŘES ZASUVKU OBD2
Mam na prodej programatory do tacho přes zásuvku obd2,kterym se da zjistit stav kilometru,změnit stav kilometru,vyčitat pin cod do programovani kliču,vyčist eeprom a zapsat eeprom.Programator programuje tacho Vw,Audi,Seat,Skoda.V tachometrach crypto Audi,Skoda fabia,Vw polo2 zdokoduje vyčte i mění stav kilometru.Programator přes zasuvku obd2 programuje stav kilometru na Vw,Audi,Seat,Skoda od 1996-2007 všechno děla přes zasuvku obd2 k-line nefunguje po CAN.Neviděl jsem ještě lepší programovačky.
Re: PROGRAMATOR TACHO PŘES ZASUVKU OBD2
A za kolik ???jurek píše:Mam na prodej programatory do tacho přes zásuvku obd2,kterym se da zjistit stav kilometru,změnit stav kilometru,vyčitat pin cod do programovani kliču,vyčist eeprom a zapsat eeprom.Programator programuje tacho Vw,Audi,Seat,Skoda.V tachometrach crypto Audi,Skoda fabia,Vw polo2 zdokoduje vyčte i mění stav kilometru.Programator přes zasuvku obd2 programuje stav kilometru na Vw,Audi,Seat,Skoda od 1996-2007 všechno děla přes zasuvku obd2 k-line nefunguje po CAN.Neviděl jsem ještě lepší programovačky.
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: PROGRAMATOR TACHO PŘES ZASUVKU OBD2
Tato programovacka nic nepokazi a stoji 12500kc tel. 420608544313Defmanik píše:A za kolik ???jurek píše:Mam na prodej programatory do tacho přes zásuvku obd2,kterym se da zjistit stav kilometru,změnit stav kilometru,vyčitat pin cod do programovani kliču,vyčist eeprom a zapsat eeprom.Programator programuje tacho Vw,Audi,Seat,Skoda.V tachometrach crypto Audi,Skoda fabia,Vw polo2 zdokoduje vyčte i mění stav kilometru.Programator přes zasuvku obd2 programuje stav kilometru na Vw,Audi,Seat,Skoda od 1996-2007 všechno děla přes zasuvku obd2 k-line nefunguje po CAN.Neviděl jsem ještě lepší programovačky.