bliká interierové světlo

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Atomig tdi
Nováček
Odpovědi: 0

bliká interierové světlo

Příspěvek od Atomig tdi »

Zdravím Vás, mám takový dotaz. Při uzamknutí auta dálkou mi světlo v interieru začne blikat jako stroboskop a to vydrží dokud to světlo úplně nevypnu. Místo aby chvilku svítilo a potom se pomalu zhaslo. Při tom blikání to cvak¨á někde na levé straně jako za budíky. Nevíte čím by to mohlo být? Je to seat Toledo 1.9 TDI rok 1999 :?
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Máš pravděpodobně vadný snímač zámku na některých dveřích. Měl jsem to samé na Passatu.
Atomig tdi
Nováček

Příspěvek od Atomig tdi »

Díky za tip, ale jak poznám u kterých dveří je špatný? to by mi tam svítila ikona otevřených dveří a to nesvítí. Ale určitě se na to podívám.
kaad
Aktivista

Příspěvek od kaad »

Atomig tdi píše:Díky za tip, ale jak poznám u kterých dveří je špatný? to by mi tam svítila ikona otevřených dveří a to nesvítí. Ale určitě se na to podívám.
O které dveře jde se pozná těžko. Při napojení na VAG to napíše přesně který ze spínačů to je. Mám Passat B5 a ten ikonku nemá, takže mi ani svítit nemohla. Dělalo mi to ovšem úplně to samé a měl jsem vadný spínač LZ dveří. Je to přímo na zámku taková krychlička asi 10mm velká. Ale je to jen pravděpodobná závada. Chyba může být také v ŘJ46, ukostření apod. Nejjednodušší a nejrychlejší řešení je VAG.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kaad píše:
Atomig tdi píše:Díky za tip, ale jak poznám u kterých dveří je špatný? to by mi tam svítila ikona otevřených dveří a to nesvítí. Ale určitě se na to podívám.
O které dveře jde se pozná těžko. Při napojení na VAG to napíše přesně který ze spínačů to je. Mám Passat B5 a ten ikonku nemá, takže mi ani svítit nemohla. Dělalo mi to ovšem úplně to samé a měl jsem vadný spínač LZ dveří. Je to přímo na zámku taková krychlička asi 10mm velká. Ale je to jen pravděpodobná závada. Chyba může být také v ŘJ46, ukostření apod. Nejjednodušší a nejrychlejší řešení je VAG.

prosímtě a jak se to přes vag dělá, na mé fábce mi řídící jednotka centrálu neodpovídá dík miloš
kaad
Aktivista

Příspěvek od kaad »

ŘJ centrálu je 35.Musíš se spojit s ŘJ komfort 46. Ta ovládá centrál a podobné hovadiny. Normální postup: vybrat - 46 komfort systém - paměť závad - výmaz. Chybu jsem sice vždycky vymazal,ale po několikátém zamknutí tam byla znovu. 00953-casove omezeni vnitrniho osvetleni
25-10 - nedefinovany stav spinace

Vyměnil jsem spínač a byl pokoj.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kaad píše:ŘJ centrálu je 35.Musíš se spojit s ŘJ komfort 46. Ta ovládá centrál a podobné hovadiny. Normální postup: vybrat - 46 komfort systém - paměť závad - výmaz. Chybu jsem sice vždycky vymazal,ale po několikátém zamknutí tam byla znovu. 00953-casove omezeni vnitrniho osvetleni
25-10 - nedefinovany stav spinace

Vyměnil jsem spínač a byl pokoj.
super to jsem taky potřeboval vědět miloš
jan.klipa
Sběrač informací

Příspěvek od jan.klipa »

Tak sem tu měl podobnou záhadu. Ale po odpojení LZ dveří, světýlko fungovalo normálně a zámek se mechanicky zasekával. Jasný, vyměním zámek bude klid. Vyměnil sem zámek a pořád světýlko blikalo, ale když jsem odpojil světýlko z LZ dveří, tak to fungovalo, ale komfortka měla velkej odběr. Po dlouhém bádání, jsem otevřel přihrádku u spolujezdce, vyházel sem z ní bordel, a zjistil jsem, že světýlko nevypíná. Vyhodil jsem světýlko u spolujezdce, vrátil jsem světýlko do LZ dveří a vše je jak má být a i odběr pochopitelně zmizel. Snad tato informace někomu pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“