Sharan 2001 nebliká a necentráluje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kinng
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od kinng »

dejdar píše:Tak lepící se relátko na centrál... a co to ostatní blinkry a to že ti ta jednotka nekomunikuje? Nechci ti kazit radost, ale řekl bych že relátkem na centrál to nebude.
Jednotku seženeš za těch +- 1500,-, když tak bych sháněl jednotku od roku 2003 ta už umí i trojblik.
měl si tu jednotku rozebranou? (hm)
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

kinng píše:pánové tato jednotka je pouze sharan, galaxy,alhambra pochybuju že bude na vraku stát 1500-Kč
(hm)
Asi před 2 roky sem jí měnil a na vrakáči,myslím že to bylo v Praze za ní chtěli 1500kč.byla to Alhambra,ale bez problému sem tam dal s Galaxy-vesměs je tam skoro vše stejny.
kinng
Sběrač informací

Příspěvek od kinng »

zizuzidan píše:
kinng píše:pánové tato jednotka je pouze sharan, galaxy,alhambra pochybuju že bude na vraku stát 1500-Kč
(hm)
Asi před 2 roky sem jí měnil a na vrakáči,myslím že to bylo v Praze za ní chtěli 1500kč.byla to Alhambra,ale bez problému sem tam dal s Galaxy-vesměs je tam skoro vše stejny.
máš kontakt
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

Tohle jsem už měl a je to zrádná závada... (LOL)
Od pojistek z motorového prostoru vede hnědo -červený a vede do boardnetzu. Je pararelně tažen s napájecím. Dokud nemá jednotka signál od tohoto drátu ,nefunguje.Ta zrada byla v tom ,že jsem na vývodu P7/19 do palubní sítě zkoušečkou naměřil plus.Tím jsem to uzavřel a týden hledal a měnil jednotky.Ovšem když jsem nakonec vzal voltmetr ,tak jsem zjistil,že je tam jen 8 V a to nestačí na chod jednotky.Přivedl jsem tam 12V a začalo to makat. Byla to fakt hnusná zrada.Kdo by všechno měřil voltmetrem...že?
Takže do něj...hodně štěstí :-D
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

kinng píše:
zizuzidan píše:
(hm)
máš kontakt
Hledal sem doma nákej telefon,ale marně,myslím že to bylo někde v Uhřinevsi a těch vrakáčů tam bylo víc značek.Na 100% to nevím,bo sem docela sklerotik a už jeto asi tak 2 roky.
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

měl jsem doma asi čtyři kousky a stejnej rok a každá se chovala jinak...mají tam firmware snad po měsíci jinej......jak jsme ovšem zvyklí
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Projdi si tohle vlákno, jsou tam odkazy na vrakoviště. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?t=32282
VW Sharan
1.9 TDI PD
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“