Stáhnout se nedá. Musíš koupit. Spolehlivě funguje jen na vozidlech s OBD zásuvkou, přes 3 pin to funguje tak 50 na 50. Takže pokud nemáš OBD zásuvku doporučuji uniscan. Jinak pokud chceš diagnostikovat přes OBD zásuvku můžu doporučit Fiatdiag. Vlastním ho.
schmegea píše:Stáhnout se nedá. Musíš koupit. Spolehlivě funguje jen na vozidlech s OBD zásuvkou, přes 3 pin to funguje tak 50 na 50. Takže pokud nemáš OBD zásuvku doporučuji uniscan. Jinak pokud chceš diagnostikovat přes OBD zásuvku můžu doporučit Fiatdiag. Vlastním ho.
Ahoj, od kterýho roku maj fiat/alfa/lancia OBD zásuvku, zatím jsem viděl jen ty 3pinový.
Co stojí fiatdiag? Oficiálně?
schmegea píše:Stáhnout se nedá. Musíš koupit. Spolehlivě funguje jen na vozidlech s OBD zásuvkou, přes 3 pin to funguje tak 50 na 50. Takže pokud nemáš OBD zásuvku doporučuji uniscan. Jinak pokud chceš diagnostikovat přes OBD zásuvku můžu doporučit Fiatdiag. Vlastním ho.
Ahoj co vsechno ten diag umi????? Jde napichnout i Stilo ?????
Sem to zkousel pres ELM 327 ale nejak se mu nechtelo
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
A na co zásuvku, motor - v motorovém prostoru dle vozu, airbag - žlutý svazek pod odkládací skříňkou spolujezdce, klima - na topení dostupné ze strany spolujezdce, ABS - v motorovém prostoru u ABS
Kuci mam to ve verzi LITE za 19000 a zatím motor u 3 pinových sem napíchl všechny ale napíchnout airbagy u 3 pinové zásuvky nebo Klimu nebo něco jinýho je tak 50/50 ale snad to kluci vylepšijou a hodí Update jinak Punto Stilo a všechno od 2001 s OBD zasuvkou super ale mouchy to má funkce jak VAG to nemá ale splní to učel Diagnostiky doporučuji
A jaký auta jsi konkrétně napíchl. Já mám verzi easy a přes 3 pin jen Bravo 1,2 16V 99 a 1,6 00, jinak nic. Na airbag jsem udělal jen Marea 00, ale musel jsem vyměnit K line. Napiš jaký auta to zvládlo přes 3 pin. Dík
Ahoj mno s těma 3 pinama sem pak dělal už jenom motory to bylo v pohodě ale bravo sem napichl brava marea ale to je teměř stejný jinak další sem nezkoušel pak už většínou z OBD zasuvkou ale ted sem tu mel bravo nebo brava nevyznam se v tom 2001 rok a nemoh sem se dostat ani do airbagi ani na klimacku vubec nic mam to od nich zapojeny na 3 piny a pak mam eště tu vypichávací zasuvku a nic to nenačetlo ale všiml sem si když sem dal hledat airbag tak mi to psalo ze se to spojuje s klimatizaci a pak spojeni nenavazano , ale opel sadu mam easy a neni tam zas zadnej rozdil v tom spojeni z řídicí jednoutkou tam akorat jsou pak ty dalsi funkce akcni cleny a zbytek ale to nema vliv na vyhledavani tech ridicich jednotek
Napíchl si i Punto bez OBD 98, nebo třeba Tipo? Airbag jsem vyřešil u aut od roku výroby 00, kdy už asi trochu připravovali systém na OBD tak že jsem si udělal svůj 3 pin a zapojil se na k-line na 10 u obd a Marea 00 1,9 JTD jsem airbagy udělal, protože protokol OBD je 10 u Fiatů airbag. Zkus a uvidíš. Přes 3 pin ale tuto mareu nenapojím.