jakou karu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zenska si stejne vybere auto podle vzhledu. micra se ji libit nebude,ale motor jde nadherne,kratka prevodovka ideal do mesta,4rychlost 50km/h bez nejmensich problemu. italove maji hezky interier to samy frantici. ale kdyz jsem to tak procital mam dojem ze to auto chces spise pro sebe. kup fabku a budes spravnej cech. kdyz mas peska ,rozbije se ti vsechno. stejne jsou ty auta poskladany s celeho sveta. a jezdit pres mesto v zacpach za 5 litru bych taky bral, i smart ma problemy. 

Rudy5 - kdo chce kam pomožme mu tam, fiat je pro kutily. životnost dílů malá, popsal bych hodně stránek s kuriozními závadami těchto vozítek, pokud bys chtěl pár šanonů dokumentace na fiaty , není problém s fiatem ať se s..ou u fiatu. Zkus ten krám čipnout a kvalita se hned pozná . Kdo preferuje pohodlí ať si koupí žabáka, v pohodlí jsou bez konkurence. Kaž dej ať má co se mu líbí, ale ať pak nebrečí.
G3 Variant synchro
Tak si kup skútra. Aprilia SR50 DiTech a SR50Factory Pojížďky max 3 km vkuse, prakticky pořád tutto gas a přes 3litry ho nedostaneš oba 2 vlastní zkušenost, měřeno od plný do plný.janbase píše:jezdit pres mesto v zacpach za 5 litru bych taky bral
...Já nemluvil o zácpách. Okolo 5ti litrů je s litrovým Yarisem reálný.
jack91 píše: opravdu to zere jen 5l benzinu, 50kW v 1l objemu je pekny, co 1,3? nebo co to dela Toyota za objemy.
1,3 je 63 kW, 1,5 78kW a 1,5 Turbo 110kW

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
pls posli mi na jack91@centrum.cz par tech opakovanych zavad u fiata, docela sbiram takove info:)bobG3 píše:Rudy5 - kdo chce kam pomožme mu tam, fiat je pro kutily. životnost dílů malá, popsal bych hodně stránek s kuriozními závadami těchto vozítek, pokud bys chtěl pár šanonů dokumentace na fiaty , není problém s fiatem ať se s..ou u fiatu. Zkus ten krám čipnout a kvalita se hned pozná . Kdo preferuje pohodlí ať si koupí žabáka, v pohodlí jsou bez konkurence. Kaž dej ať má co se mu líbí, ale ať pak nebrečí.
dikys
Golf TDi PD 74kW, 03.