jakou karu?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

janbase
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od janbase »

zenska si stejne vybere auto podle vzhledu. micra se ji libit nebude,ale motor jde nadherne,kratka prevodovka ideal do mesta,4rychlost 50km/h bez nejmensich problemu. italove maji hezky interier to samy frantici. ale kdyz jsem to tak procital mam dojem ze to auto chces spise pro sebe. kup fabku a budes spravnej cech. kdyz mas peska ,rozbije se ti vsechno. stejne jsou ty auta poskladany s celeho sveta. a jezdit pres mesto v zacpach za 5 litru bych taky bral, i smart ma problemy. ;)
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Rudy5 - kdo chce kam pomožme mu tam, fiat je pro kutily. životnost dílů malá, popsal bych hodně stránek s kuriozními závadami těchto vozítek, pokud bys chtěl pár šanonů dokumentace na fiaty , není problém s fiatem ať se s..ou u fiatu. Zkus ten krám čipnout a kvalita se hned pozná . Kdo preferuje pohodlí ať si koupí žabáka, v pohodlí jsou bez konkurence. Kaž dej ať má co se mu líbí, ale ať pak nebrečí.
G3 Variant synchro
dali
Přispěvovatel

Příspěvek od dali »

janbase píše:jezdit pres mesto v zacpach za 5 litru bych taky bral
Tak si kup skútra. Aprilia SR50 DiTech a SR50Factory Pojížďky max 3 km vkuse, prakticky pořád tutto gas a přes 3litry ho nedostaneš oba 2 vlastní zkušenost, měřeno od plný do plný.
...Já nemluvil o zácpách. Okolo 5ti litrů je s litrovým Yarisem reálný.
jack91 píše: opravdu to zere jen 5l benzinu, 50kW v 1l objemu je pekny, co 1,3? nebo co to dela Toyota za objemy.

1,3 je 63 kW, 1,5 78kW a 1,5 Turbo 110kW (noteeth). Nejžádanější je ale právě v tom litru. Super je třeba posuvná zadní lavice (na úkor kufru) díky níž se v tom odvezou 4 dospělí. Koukni třeba na testy ojetých aut na Tipcars, tam máš vypsaný klady a zápory. Reference na Yarise mám od souseda, kterej s ním jezdil den co den 100 km do práce do rakouska a spotřebou byl pod 5l, nemoh si ho vynachválit, teď koupil naftovýho Yarise Verso. Potom kamarádka mámy, která řešila přesně to, co ty, jestli 206 nebo Fabii a přišla se poradit, tak jsem s ní 50 km popojel na nejbližšího pěknýho Yarise v bazaru a dodneška kdykoli jí potkám tak mi děkuje, jaký jsem jí poradil skvělý auto. Pravda, co se v tom asi může vyznat, ale poradit jí 206 už by určitě po mě šla, že to dělá tohle a tohle a kam s tím má jet, aby jí to spravili. Takhle akorát leje benzín.
jack91
Přispěvovatel

Příspěvek od jack91 »

bobG3 píše:Rudy5 - kdo chce kam pomožme mu tam, fiat je pro kutily. životnost dílů malá, popsal bych hodně stránek s kuriozními závadami těchto vozítek, pokud bys chtěl pár šanonů dokumentace na fiaty , není problém s fiatem ať se s..ou u fiatu. Zkus ten krám čipnout a kvalita se hned pozná . Kdo preferuje pohodlí ať si koupí žabáka, v pohodlí jsou bez konkurence. Kaž dej ať má co se mu líbí, ale ať pak nebrečí.
pls posli mi na jack91@centrum.cz par tech opakovanych zavad u fiata, docela sbiram takove info:)
dikys
Golf TDi PD 74kW, 03.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“