ZDRAVÍM.POTŘEBUJU PORADIT.OBČAS SE MI STÁVÁ ŽE NA VOLNOBĚH MI ZAČNE MOTOR HAPROVAT JAKO KDYBY ŠEL NA 3 VÁLCE A KOLÍSÁJÍ OTÁČKY.DĚLÁ TO TŘEBA DEN A PAK 4 DNY NIC...PORADÍTE NĚKDO? JE TO PASSAT B5 PD AJM 85KW....DĚKUJI ZA RADU
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
napíchnutý jsem to měl a žádná závada...i vstřikovače jsou na vagu taky o.k. ale je problém odhadnout kdy to začne haprovat,to abych vozil notebook s vagem u sebe a rychle napíchával... ale dík za rady
a ještě k tomu ,když tam píchnu powerbox,tak to teplí nedělá.... ale s tím power boxem to při nastartování za studena hapruje jako blázen a občas i chcípne....za tepla o.k. tenhle powerbox měli předemnou kámoši v asz a ajm a jim to nedělalo nic-žádný haprování,tak nevim... zlatej motor gII PL
no nevím při ko zásuvce je na vagu chyba v el. obvodu odpoj a zkus si to hned ti to napíše...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
určitě v první fázi proletovat kabeláž v hlavě - kostřící uzel a počunit konektory ke vstřikovačům (zmačknout). Mě to dělalo zrovna tak, občas na tři válce, ale diagnostika to napsala - chyba v el. obvodu
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS