Octavia I tajny vypinac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
janbase
je tezky chranit auto,kdyz vam v telce reknou ze staci falesny OP a auto mate odtazeny. nam se stratila felicie hned po skonceni leasingu ,tim padem bez nahrady skody od pojistovny. ze by nahoda? jak psali,vse se da obejit,ale musite vedet co hledat. nekde na netu jsem cetl o mobilu siemensu C35 a jeho moznosti upraveni pro odesilani sms zprav nebo kontaktu policie ,pri sepnuti cidla pohybu, ci otresu. myslim ze dobre schovany mobil je schopen dat rychle vedet ze se neco deje,pokud neparkujete v tunelu.tento spusob se bezne instaluje do ochrany rodinych domu. asi tohle bych zvolil ja.
Re: janbase
takto sa robia alarmy už pekne dávno robí ich jablotron napríklad potrebuješ mobil zo sim kartou hocijakýjanbase píše:je tezky chranit auto,kdyz vam v telce reknou ze staci falesny OP a auto mate odtazeny. nam se stratila felicie hned po skonceni leasingu ,tim padem bez nahrady skody od pojistovny. ze by nahoda? jak psali,vse se da obejit,ale musite vedet co hledat. nekde na netu jsem cetl o mobilu siemensu C35 a jeho moznosti upraveni pro odesilani sms zprav nebo kontaktu policie ,pri sepnuti cidla pohybu, ci otresu. myslim ze dobre schovany mobil je schopen dat rychle vedet ze se neco deje,pokud neparkujete v tunelu.tento spusob se bezne instaluje do ochrany rodinych domu. asi tohle bych zvolil ja.
a je to alarm ktorý sa už dlho používa tak neverím že to nejaký makač nezvládné auto ti môže húkažť koľko chceš aj tak si toho nikto nevšímajanbase píše:je tezky chranit auto,kdyz vam v telce reknou ze staci falesny OP a auto mate odtazeny. nam se stratila felicie hned po skonceni leasingu ,tim padem bez nahrady skody od pojistovny. ze by nahoda? jak psali,vse se da obejit,ale musite vedet co hledat. nekde na netu jsem cetl o mobilu siemensu C35 a jeho moznosti upraveni pro odesilani sms zprav nebo kontaktu policie ,pri sepnuti cidla pohybu, ci otresu. myslim ze dobre schovany mobil je schopen dat rychle vedet ze se neco deje,pokud neparkujete v tunelu.tento spusob se bezne instaluje do ochrany rodinych domu. asi tohle bych zvolil ja.
- warhead_cz
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
nejlepsi je to mit tak tajny ze to nejdriv nic neudela tudiz to treba ani nenajde a az ja budu chtit tak to zapnu a panacek ma po jizde 

Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI 

-
- Aktivista
Už dloho mám v hlavě představu, že si vyzkouším u sebe v autě jednoduchou věc s telefonem. Tel. dobře schovám, mikrofon vyvedu tak aby bylo slyšet z kabiny. V profilech povolím přijímání hovoru jen např. na moje číslo, po vyvolání tel hovor přijme, a rovnou přes jednoduchý modul zablokuje motor. Takže auto se stane v momentě nepojízdným,uslyším co se děje v kabině a přes operátora zjistím do jaké buňky se číslo přihlásilo naposled. Tel bude mít svojí baterii a zaroveň i napájení z auta. Cena tak 500 podle druhu telefonu + SIM karta ale hlavně hodně bastlení. Jenom mít čas..
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Pánové,
bohužel Bugs.Bunny má pravdu - pro zloděje, kteří ví jak funguje dieselový motor to bude opravdu trvat 2min a pro zloděje kteří to nevědí budou hledat tajný vypínač. Včera mi to potvrdil jeden známý, který se v tom vyzná. (byl by to dobrý námět jak odjet, když vše v automobilu zkolabuje). Prostě z principu ten diesel nelze ochránit žádným vypínačem.
Řešení: použít alarm z GSM a stihnout doběhnout k automobilu, nebo někoho zavolat, kdo bude blízko toho automobilu. Osobně bych neváhal zavolat policii, ať se snaží.
Všechny vás moc pozdravuji a jdu do toho GSM.
bohužel Bugs.Bunny má pravdu - pro zloděje, kteří ví jak funguje dieselový motor to bude opravdu trvat 2min a pro zloděje kteří to nevědí budou hledat tajný vypínač. Včera mi to potvrdil jeden známý, který se v tom vyzná. (byl by to dobrý námět jak odjet, když vše v automobilu zkolabuje). Prostě z principu ten diesel nelze ochránit žádným vypínačem.
Řešení: použít alarm z GSM a stihnout doběhnout k automobilu, nebo někoho zavolat, kdo bude blízko toho automobilu. Osobně bych neváhal zavolat policii, ať se snaží.
VW Sharan 1,9TDI 85kW AUY
- warhead_cz
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Presne tak ... a nakombinovat sa to da ako len clovek xce ..slava.s píše:s tim magnetem sem si vyrabel.Sepulo mi relatko pouze prilozenim magnetu a pak uz drzelo samo.jetse pro ztizeni sem musel mit zaply zapalovani,pak bylo celou dobu seply az po vypnuti zapalovani odpadlo.kdyz mi to chciplo tak sme to musel zase aktivovat.I kdyby si prejizdel po pristrojovce magnetem,tak to seplo az po sepnuti klicku.Mel sem to v aute asi 5lezt bez jediny poruchy,mel sem jen malinkatej magnet na klicku.videl sem i kombinace ,ze musel zmacknout brzdu,atd..tech moznosti je celkem dost,ale pak aby to nevypadlo,svtela sviti sterace stiraji..![]()
staci mat dost info a popremyslat :O)
spinanie magnetom plus tajne tlacitko plus kluc do polohy 1 a to vse vnejakom poradi a ked rozumne nieco prerusis ...tak bud ti ho odtiahnu alebo sa donho nastahuju a mozno po 4 hodinach najdu co treba

GIV var asz 4mot upraveny
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Nechci být jen rejpal a opět někomu jen brát iluze ale GSM zařízení je v autech čím dál víc a rušičky GSM signálu si normální občan běžně nekupuje, ale pokud bych se rozhodl krást auta tak to bude jedna z věcí do které bych investoval. Už jsem to tu napsal několikrát........ dle mého názoru je nejúčinnější kombinace více způsobů zabezpečení.Bassorius píše:Pánové,
http://www.detekce.com/rusicka_GSM_mobi ... oslech.htm
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Re: copel
Moc složité to určitě není, ale je to pracnější než jednodužší alarmy. Proto se také cena montáže pohybuje okolo 2000,- kčbrasel píše:zdravim tak sem si koupil kopela 8000 a kdyz sem to chtel zapojit tak elektri,rikal ze to je moc slozite ,nemate nejake zkusenosti stimhle alarmem dik moc
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tady najdeš vše potřebné k montáži, nastavení a návod k použití.
http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... id_block=4
http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoala ... id_block=4