Problem s prevodnikom na rs232 do PCMCIA

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mireck
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Problem s prevodnikom na rs232 do PCMCIA

Příspěvek od Mireck »

Dostal so kartu do PCMCIA Silicom EtheSerial. Problem spociva v tom ze mam WiXPsp2 a na tuto kartu som nasiel ovladace iba pre DOS, Win95, WinNT, a Win2000. Ten driver pre win2k mi XPcka vezmu ale vypise to chybu Kod10 a nefunguje to. Nema niekto driwer pre Win XP ? Ak vobec taky existuje.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Nechci Tě zklamat, ale pokud si to dobře pamatuji (cca 95%), tak XP driver není :(
... a s tím W2K driverem ten RS-232 pod XP chodil :) nicméně LAN-ka nula bodů :(... tímto jsem si jist (LOL) , takže mrkni, jestli ta chyba není od té LAN-ky a COM port je OK
GIV Variant TDi ???kW
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Na lanku kaslem ale trapi ma to ze nejde ten com port. Stiahol som ovladac ses.exe slo to rozbalit winarkom do zlozky a ovladace som natahal s tamat a stale s tym vykricnikom. Mozno nikede robim chybu.
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Už to nemám u sebe, už je to minimálně rok nebo dva, ale ten COM chodil :)

Nebylo by pro tebe nejrychlejší a plně funkční řešení si udělat dualboot (např. W98SE a WXP)?
GIV Variant TDi ???kW
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Mozno ano. Prave som cital na nete ze ten com ma fakt pod xp fungovat. A tiez som zistil ze ten driver co som stiahol ma iba 608 kB a existuje aj 641 kB tak sa pokusim k nemu niekde dostat a sosnut.
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Tak proste to nejde aj ked na nete citam ze rs232 pod XP chodi. Mne to pod XP SP2 nejde (wallbash) Tie ovladace pre W2k nebere.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“