Ahoj chlapi mám problém z čidlem teploty vody na 1,9td transporter.Minulej tejden sem uvařil mašinu tak sem posadil novou palici dal sem novou i přírubu na vodu co tam sou ty dvě čidla jedno je myslím na žhavení a to druhé jde do přístrjovky na ukazatel teploty. To čidlo sem vyměnil také ale nechce ukazovat teplotu ručička leží jak mrcha a nic.Dal sem zpátky starý čidlo taky nic dal sem potom ještě od kámoše třetí a zase nic .Tak mám z toho v hlavě tršku velkej zmatek.Ted se pořád bojím že to uvařím znovu a tak pořád zastavuju a kontroluju vodu mašina se nepřehřejvá jenže cokdyby že jo a já to pak nestihnu chcípnout a je opět vymalováno.Porad te chlapi.
Ten štekr co nasazujes na to čidlo proklemuj kabilkem a musi ti pri zapnutem klicku jit teplota na buduku do plneho,jestli se ani nehne tak je nekde preruseny vedeni čidlo-poliskovka nebo poliskovka budiky
bobeš píše:jo!!!!! tak to sem zkusil a funguje to jak píšeš ale pak zase nic.
Tak co bude KO?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower